Astrofon21

Severni Mesečev čvor u Vodoliji, a južni u Lavu-Mesečevi čvorovi u znacima

Severni Mesečev čvor u Vodoliji, a južni u Lavu.Kombinacija ovih čvorova upućuje na osobu koja je u prethodnim životima imala vodeću poziciju i najugodnije se oseća kada je u mogućnosti da bude u prvom planu. Međutim, veoma često će se ovim osobama dešavati da imaju poteškoću da dođu u prvi plan, ili ih sredina odbacuje ili sami sebe odbacuju.

Mogu imati strahove da nisu dovoljno voljeni, dovoljno prihvaćeni i da njihovi talenti nisu dovoljno primećeni. Imaju konstantnu potrebu za pažnjom i mogu biti bezdušni i veoma hladni kada im je to uskraćeno. Imaju potrebu da pripadaju zajednici, ali samo pod uslovima koje oni nametnu. Sa jedne strane postoji želja za pripadanjem, ali i želja za pokazivanjem. Ovi ljudi treba da nauče kako da premoste jaz između sopstvenog ega i kolektivnog pripadanja. U njihovim očima bilo kakav vid pripadanja može narušiti sliku o sebi. Mogu imati preterano emotivne reakcije i izbegavati grupna okupljanja.

Želja im je da pomognu, da se brinu o osobi ili životinjama, obično imaju težnju ka razumevanju okultnog, pa iako osamljeni svrhu severnog Mesečevog čvora mogu ostvariti i kroz čitanje ezoterije. Bitno je da rade u timu i da su usmereni na cilj koji je van granica njihovog privatnog života. Mogu se usmeriti na veterinarstvo, tehniku ili pisanje, ako ne uspeju da se afirmišu u grupi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK