Astrofon21

SEVERNI MESEČEV ČVOR konjunkcija BETELGEZ 28° Blizanci-Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo…..

Sazveždje Orionis, nalazi se na 28° 45’ Blizanaca

Ratnička slava, unapredjenje i bogatstvo. Izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako se u vašem natalnom horoskopu na ovom stepenu nalazi Sunce, Mesec ili Jupiter izvesna je neizmerna sreća i velike počasti.

Betelgez je nepravilno promenljiva narandžasta zvezda, smeštena na levom Orionovom ramenu. Naziv potiče od Ibutu-I-Džauza, tj. Pazuh Glavnog ili Giganta, ali prema Balindžeru znači „dolazak grane“.

Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Marsa i Merkura, a Alvidas navodi dobar aspekt izmedju Merkura, Saturna i Jupitera. Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo.

U Zenitu horoskopa: izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako je u isto vreme sa Suncem, Mesecom ili Jupiterom, neizmerna sreća i velike počasti.
Sa Suncem: zainteresovanost i sposobnost za okultne i mistične delatnosti, akutna oboljenja, groznice, slava i visok položaj okončavaju se propašću na kraju.
Sa Mesecom: delatan um, jaka volja, uzburkanost, ispod uzdržanosti krije se buntovnički duh, vojni uspeh uz ispaštanje zbog svadja sa pretpostavljenima, mogućnost za sticanje velike moći, počasti i blagostanja.
Sa Merkurom: ozbiljnost, studioznost, naklonost nauci i književnosti; nepovoljno za dobit, slava kroz bavljenje pisanjem ili graviranjem u metale, povoljno za zdravlje uz podložnost nezgodama.
Sa Venerom: izvesna povučenost i rezervisanost, izuzetan dar za pravljenje finog nakia, povoljno za dobit, neka žalost povezana sa porodicom ili brakom.
Sa Marsom: oprez, uzdržanost, dobar vodja i organizator, počast i visoko zvanje u ratničkim poslovima.
Sa Jupiterom: ozbiljan i studiozan um, bavljenje opasnim i unosnim poslovima, velike počasti u crkvi ili na području prava.
Sa Saturnom: promućurnost, prepredenost, lukavo nepoštenje, izdaja prijatelja, život pun zbivanja, sa puno uspona i padova, konačno bogatstvo, ali uz malo raskoši, nepovoljno za porodična pitanja.
Sa Uranom: hitar, delatan i zao um, pomućuran zločinac, opšte poznat kao varalica i falsifikator, ali retko kad biva uhvaćen, sasvim prijatno ponašanje, velikodušnost i dobro srce, posedovanje hipnotičkih moći i sposobnosti čitanja misli.
Sa Neptunom: pronicljivost, mehaničke sposobnosti, mogućnost pronalaska neke mehaničke naprave, zanimanje za spiritualizam, neko telesno oboljenje ili patnja, mentalni poremećaji, nije dobro za dobit, najveći uspeh kroz partnerstvo, povoljno za brak i decu, ali nesloga sa braćom i sestrama, podložnost nekoj teškoj ili kobnoj nezgodi u zrelim godinama.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK