Astrofon21

Severni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodoliji-Ovo su čvorovi “izumitelja”

Severni čvor u Lavu, Južni čvor u Vodoliji-Severni čvor u Lavu simbolizuje borbu s voljom. Osoba uči da razvija unutrašnju snagu. Situacije će je prisiliti da bude samostalna, često bez ramena na koje se može osloniti.
Na posletku će naučiti da je život bolji kad ga stvori sama. U ovom životu sposobna je za snažno vođstvo. Mora naučiti kako da bude orjentirana prema cilju. Naučena je živeti u budućnosti no mora shvatiti da u budućnosti neće biti ničega što nije stvoreno sada! U prošlim inkarnacijama razvila je nevezanost za ostatak sveta, i slobodu da ide svojim putem. Sada je ponosna što je jedinstvena i drugačija, ne razmišlja o tome što je društvena tradicija nego koja je pravila uspostavila za sebe.
Ako se utemelji u znanju iz prošlih inkarnacija može postići mnogo za ljudsku rasu jer može depersonalizirati svoja delovanja za dobro čovečanstva. Sreću nalazi kad otkrije načela kojima može posvetiti život – ali ona moraju biti čvrsta.
Južni čvor u Vodoliji doneo je u ovaj život načelo jednakosti i pravičnosti. U sadašnjem životu osoba može biti samostalna i jedinstvena i izražavati svoja urođena uverenja. Ali njena najveća dostignuća su moguća kad ličnu volju preda u službu čovečanstvu. Osoba može napraviti revolucionarne promene u tradicionalnom. Velika nezavisnost može ometati bliskim odnosima. Kuća u kojoj je Južni čvor ukazuje na oblast u kojoj postoji potreba za originalnošću i slobodom iz prošlog života, i koja još traži način da dodje do izražaja.
Kuća u kojoj je Severni čvor ukazuje na oblast u kojoj se sva energija može fokusirati u novu sjajnu kreaciju, poklon svetu. Ovo su čvorovi “izumitelja”.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM