Astrofon21

Severni čvor u III, Južni u IX kući -Mesečevi čvorovi u tranzitu kroz natalni horoskop (astrološko tumačenje)

Ovo je povoljan period za sve vrste komunikacija, pokreta i razmena. U trgovini on će uticati na povećanje obima posla i ubrzati obrt. Ako se natus bavi pisanjem pisani materijal će biti mnogo bolje primljeni i ocenjeni nego ranije. Ako je u pitanju posao distribucije, posredovanja ili zastupanja, takodje će se značajno povećati promet i potražnja za tim proizvodima. Favorizovati čitanje, sve vrste obrazovanja i administrativni poslovi.Često se pod uticajem ovog tranzita dogodi da dodje do sklapanja neobičnog i neočekivanog ugovora. Pomoć i saradnja bliske okoline (braća, sestre) je sasvim izvesna. Upravo sa njima treba razgovarati o projektima i akcijama koje se žele preduzeti. Sigurno je da će natus čuti kakvu dobru ideju ili dobiti vredan savet. Izbegavati pomoć sa bilo koje druge strane (uključujući i oca). Osim toga, ovaj tranzit je dobar i za selidbu koja za cilj ima proširenje aktivnosti. Nikako ne treba zanemariti ni jedan posao jer će se neki rezultati tek naknadno pokazati. Izbegavati svaku poslovnu vezu sa inostranstvom (ugovori, dogovori, uvoz). Ako je neki posao već u toku svaku transakciju propratiti sa pojačanom pažnjom jer je ovo period koji obuiluje administrativnim greškama i odlaganjima. Izvan granica veoma su mogući pravni problemi. Uspeh je u mestu i drzavi u kojoj natus živi. Čuvati se poreskih kazni.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK