Astrofon21

Seksualnost Raka-Ljubavni horoskop vas savetuje da nakon seksa sa rakom budite vrlo pažljivi u deljenju komplimenata

Njima seks predstavlja vrhunac pokazivanja odanosti i privrženosti. Rak će uvek biti senzualan i vatren u seksualnim igicama. Vrlo su verni i to isto očekuju od partnera. Za njih seks nije samo užitak već i izraz ljubavi. Glavni cilj je da zadovolje partnera i vođenje ljubavi će biti uspešno samo onda kada je partner zadovoljan. Ljubavni horoskop vas savetuje da nakon seksa sa rakom budite vrlo pažljivi u deljenju komplimenata ili pokuda zato što su po pravilu nesigurni i poraz im teško pada. Rak želi da bude organizator igre jer smatra da on zna šta je najbolje za oboje. Vrlo su diskretni i poslušni. seks sa rakom može biti iskustvo koje će se dugo pamtiti. Njihov način vođenja ljubavi zna da uplaši partnera zato što njihovi apetiti deliju ogromni a požuda duboka. Rak uvek teži za potpunim spajanjem i duha i tela a to često zna da bude neprijatno obavezujuće.
Ljubavni horoskop vam predlaže da ne dozvolite velika vezivanja jer rakovi umeju da budu jako posesivni čak i kada za to nema razloga. Često idealizuju partera ili ga poistovećuju sa ljudima u njihovom okruženju (majka, otac…) i to ume da stvara neprelazne razmirice.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM