Astrofon21

Sedna u aspektima sa Venerom /Aspekti Sedne

Lepa ali ne baš sretna osoba, dosta izbirljiva, odbacuje prosce. Ako pritom natus ima i psa, živi sa njim, simbolika mita je još jača u životu. Otac može biti jako posesivan, otvoreno se suprotstavlja njenom izboru i odlukama. Sledi razočarenja usled prevara u braku, moguće je da ni drugi brak ne bude zadovoljavajući. Osobi je potrebna velika dubina uma, koju mora da ispuni. Kao što šamani neguju Sednu, tako i ova osoba mora odnegovati svoj duh, koji postoji iznad njene ljubavi. Ona mora ići u dubinu svoje ličnosti, i tek na kraju se oslobađa, u simbolici mesta na kom može da stvara iz svog sveta fantazije.

Njena ljubav nije vezana za ovaj svet, jer Venera kroz Sednu ne traži ovozemaljsku ljubav, već onu prema delfinima, životnjama i tu je sretnija nego inače.

U dobrim aspektima donosi mogućnost da ljubav bude sa nekim ko je umetnik, ko je zaista iskren i poseban. Jako je važno da to bude osoba koja ima mnogo veću dubinu od prosečne, da se ne bira partner na osnovu fizičkog izgleda, jer su u tom slučaju prevare i razočarenje neminovni. Potreban je čovek koji ima bogatstvo iznutra, svoju lepotu stvaranja. U protivnom, pitanje je koliko osoba može da doživi sreću u ljubavi sa nekim. Pre će doneti uspeh u stvaranju nego u ličnom životu

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM