Astrofon21

Sedna u aspektima sa Merkurom /Aspekti Sedne

Odluke su u većoj meri pogrešne. Osoba upada u zablude, baš kao u delu mita u kom se Sedna odlučuje za brak sa čovekom-pticom.

Osoba sa ovim aspektom je lukava, ima sklonost da se pretvara i da nije iskrena, baš kao što se i drugi suprug Sedne lažno predstavlja, kako bi je odveo. Uvek je Sedna duh koji je nezadovoljan, osim u smirenom stanju, u okolnostima kojima samostalno upravlja.

Postoji naglašena opasnost od ranjavanja ruku, prstiju, opasnost u saobraćaju, od morskih puteva, pri kišnim uslovima, moguće su povrede posebno prilikom putovanja. Stradanja kućnih ljubimaca. Kvadrat bi bio opasniji, aktivniji.

Povoljan aspekat Sedne i Mekrura je naglašen kod ljudi koji imaju jako razvijenu intuiciju, mogu biti kreativni i maštoviti, u sferi mentalnog stvaranja. Ovim aspektom se mogu pohvaliti i ronioci, oni koji putuju duboko ispod vode, što može biti njihov hobi ako je u 5. kući, gde oni vide jako bogat životinjski svet koji Sedna daruje. Putovanja podmornicama, kroz more, povoljno za otkrivanje tajnih stvari, psihološka sposobnost da se otkriju talenti, pesništvo. Kao što je Neptun Bog mora, duh koji upravlja morskim životinjama je Sedna – zato je jedino dobro mesto Sedne u svetu tajni.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM