Astrofon21

Saturn u Ribama-Čovek ove pozicije se interesuje za svoje snove!

Osoba sa ovom kombinacijom svoja ograničenja ne vidi jasno, nije organizovana, niti disciplinovana, ovo je patnja zbog patnje, patnja koja ima uzvišeni smisao, u patnji se vidi inspiracija.

Čovek ove pozicije se interesuje za svoje snove, svoje fantazije doživljava poprilično realno i često pati zbog toga što i drugi to ne vide. Okultne stvari su i više nego interesantne ovim ljudima, mogu biti posesivno vezani za jednu ideju. U večitom sukobu sa samim sobom i svojim duševnim rastrojstvima, mogu postati odlični pesnici. Na izvestan način kroz književnu simboliku, a sto je Neptun, prikazuju tendenciju Jarca, a sto je materijalizacija neke ideje.

Mogu biti veoma introvertni, povučeni, u stalnom traganju za idealima, savršenom profesijom, uređenjem, sistemom, iako su skloni da to samo traže, ali ne i prihvataju. Teško im je da se organizuju, nekada su suviše zbunjeni i neusmereni.

Mogu imati isceljiteljske sposobnosti ili ih nešto tog tipa može interesovati. Vole filozofiju i nekada im je teško da ostanu mirni. Iako vole da izgrade sistem vrednosti, često ga menjaju i iznova prilagođavaju inspiracijama. Na neki način, žive u trenutku, iznova sumnjajući da taj trenutak uopšte postoji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK