Astrofon21

Saturn kvadrat Neptun-obezbedite sebi češći predah u radu!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 06° do 12° Ovna, Lava ili Strelca, ili po osi PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko je Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.
Naporan interval. Mentalne i emocinalne inhibicije, nepovoljne okolnosti, neuroze čiji je uzrok teško otkriti, problemi u javnim odnosima u profesionalnim ili porodičnim krugovima, tajna neprijateljstva, samozavaravanje, opasnost od infekcije, moguće trovanje hranom, vodite računa o prekomernoj konzumaciji šećera, alkohola, antidepresiva, medikamenata sa pogrešnom dijagnozom ili isteklim rokom upotrebe. Tuga, gubitak, žrtvovanje.

Tokom trajanja ovog tranzita  postoji naglašeni strah i opasnost od mogućih gubitaka, štete, ili čak opasnosti od nesrećnih slučajeva, neprijateljstava ili političkih preokreta.

Ogovaranje i loše vesti, poslovna stagnacija i potencijalni neuspeh ili ste opozvani zbog uplitanja u poslovne neuspehe drugih. Strah od neuspeha, materijalna nesigurnost i egzistencijalni strahovi. Ovo bi moglo da bude vreme duboke nestabilnosti, jer niste sigurni u kom smeru biste trebai da usmerite život i kojim ciljevima bi trebalo da date prioritet. Nedostajem osećaj mentalne snage kako biste prebrodili spoljašnje pritiske te se povlačite u svet snova. Prisutna je opasnost da ćete se na taj način izolovati, zadržati druge na odstojanju i patiti od usamljenosti.

Nemojte odustati samo iz pukog iz straha da ćete biti kritikovani ili da nećete biti prihvaćeni – to će vas odvući još dublje u stanje stagnacije. Zbog sažanjenja ili straha možete zatvarate oči pred realnim situacijama, i odbijati svaku razumnu sugestiju. Ne dozvolite da nerealni stahovi spreče vaše napredovanje, budite spremni da prihvatite razumnu kritiku i budite spremni da radite na otklanjanju situacija koje sprečavaju vaš uspon ka vrhu.

Iako ćete teško identifikovati spoljašnje uzroke vaše nesigurnosti, trenutni problem sa samopouzdanjem ima dublje korene u vašim potisnutim strahovima i nedostatku vere. Prisutan je fizički i mentalni premor ne dozvolite da pomišljate o neuspehu, već kreirajte sigurne stragegije za uspeh. Definišite i radite na implementaciji novih elemenata kojima ćete obezbedite realizaciju planiranih ciljeva.

U TOKU TRAJANJA OVOG TRANZITA obezbedite sebi češći predah u radu, ne ulazite u stanja preopterećenosti ali ne izbegavate svoje obaveze.

Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka JARCA ovo je period povlačenja, sublimacije, i potrebe za pažljivijim osmatranjem prošlih dogadjaja kako bi definisali lične propuste koje će izbegavati ubuduće.
Za rodjene u znaku ili Asc-og znaka RIBA evidentan je problem sa dominantnim roditeljem, i izostaje podrška nadredjenih na koju ste računali. Razočarani ste i poslovni principi u koje ste do juče verovali sada će biti u ciklusu promena.

DEFINIŠITE koja vrsta potencijalnih gubitaka je aktuelna za VAS u ovom intervalu – koje lične planete, astrološke tačke i natalne kuće su u zodijačkim znacima Strelca, Jarca i Riba (kojim ličnim elementima u vašem natalnom horoskopu vladaju Saturn i Neptun), kao i koje kuće su pod uticajem ovih tranzitnih planeta.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM