Saturn i Ketu – vreme je za ubiranje plodova,ako ih ima…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Konjukcija Saturna i Ketua u znaku Jarca. Ove dve planete biće u čvrstom zagrljaju sve do sredine oktobra, kada će njihov uticaj početi da popušta. Sa početkom proleća stižu nam izazovi sa kojima se neće biti lako nositi.

Obe planete su nosioci karme, svaka na svoj način. Saturn je spor ali uporan, istrajan u svojim lekcijama i podučavanjima. Neprimetno stvara događaje i dok osoba postane svesna njegovog uticaja, već uveliko je uvučena u unapred pripremljenu igru.

Sa druge strane, Ketu je nagao, deluje iznenada bez razmišljanja. To je impuls koji se ne može kontrolisati. Ketu govori o uskladištenim sećanjima i memoriji koja nas drži zarobljenim u vrtlogu vremena. Saturn i Ketu će ove godine raspredati karmu, kako svakom od nas pojedinačno tako i celom čovečanstvu.

U astrologiji ove dve planete se posmatraju kao malefici koji donose nesreću. I zaista mogu doneti ratove, tragedije, kako globalne tako i lične krize, zemljotrese, poplave, pomračenje uma i ostalo. Naravno, ovakav sled događaja jeste uznemirijuć, ali treba pogledati i drugu stranu Saturn–Ketu novčića.

Priče koje se stalno ponavljaju ukrug dobiće šansu da ispišu završno poglavlje. Ketu donosi oslobođenje, a Saturn duhovni preobražaj i rast. Sada nam “samo“ ostaje da vidimo čega ćemo se osloboditi i na koji način ćemo doživeti preobražaj.

U mnogim tekstovima mogu se pročitati negativna značenja vezana za uticaj Saturna i Ketua, ali malo koji tekst se bavio razumevanjem uznemirujućih događaja koje ove dve planete donose. U svojoj povoljnoj postavci daruju izuzetno snažna i duboka duhovna iskustva tako da osoba doživljava potpuni preobražaj ličnosti. U nepovoljnoj postavci negativna karma može osobi doneti teško zamislive probleme, ali to opet sve zavisi od karmičkog prtljaga koji nosi svako od nas.

Neki će izaći kao pobednici noseći u svojim rukama kožu nemani koja ih je sve do sada proganjala, dok će drugi završiti u njenim čeljustima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK