SANJAJTE POMOĆU MAGIJE: Napravite svoj čarobni jastuk-Povezivanje sa energijama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj šarmantni kućni predmet doneće vam lepe snove, odagnaće košmare, pomoći će vam da pretvorite san u javu, kao i da dobijete ono za čim vam srce žudi.

Ljudi su oduvek živeli u skladu sa prirodom jer im je bila potrebna njena energija kako bi, pre svega, sačuvali zdravlje, ali i za vršenje magijskih obreda. U prirodi sve vrca od energije, a određeni rituali mogu da pomognu da privučete u život ono što želite. Kako je san neophodan za regeneraciju organizma, napravite magični jastuk koji će vam omogućiti da vam sve u životu krene nabolje.

Povezivanje sa energijama
Čarobni jastuci se prave prema nameni, pune se cvećem i biljem po tačno određenoj magičnoj recepturi, pažljivo prateći mesečeve cikluse. Osim toga, ovi jastuci mogu da vam poboljšaju spavanje, otklone nesanicu i košmare. Jako je važno da jastuke napravite sami jer na taj način u njega utiskujete svoju energiju. To nije običan predmet, već čaroban, jer ste preko njega povezani sa energijom neba i zemlje, zvezda, planeta, sa božanstvima i anđelima.

Kako se prave
Jastuci se prave u vreme mladog ili punog meseca. Pre nego što započnete izradu jastučnica, okadite prostor tamjanom kako bi se pročistila energija u njemu…

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.