ŠAMANSKA MAGIJA: Proricanje i predviđanje pomoću kamena

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pod pojmom šamanizam, smatra se da svetom vladaju nepoznate sile i duše umrlih. Ova je tradicija vezana je za nomadski način života i potiče iz Sibirske regije. Šaman je iscelitelj koji je sposoban da uđe u svet duhova kako bi iz njega donosio poruke.

Proricanje iz kamena uz adekvatnu vežbu podrazumeva određeni ritual. Najpre se koncentrišete na pitanje na koje želite da dobijete odgovor. Potrebno je da provedete izvesno vreme u pustom delu prirode, zatim krenite u šetnju u potrazi za kamenom ne veličine oko 20 centimetra kvadradtnih. Kamen stavite na zemlju ispred sebe i postavite pitanje na koje želite odgovor.

Proučavajte površinu kamena koji vidite i koncentrišite se na nju, posle nekoliko minuta dobićete od neravnih površina na njemu likove i figure. U zavisnosti šta ste videli povežite simboliku i značenje i odgonetnite šta su izvesne “vizije“ imale za poruku.

Sledeći korak je da kamen okrenete na drugu stranu i ponovite postupak. Ako je kamen dovoljne veličine imaćete opciju da ga tumačite iz više uglova i dobijete bolje objašnjenje.

Sledeće što treba da uradite da uporedite poruke koje ste dobili i primenite u rešavanju vašeg problema.

Ističemo da je koncentracija veoma važna u primeni ove tehnike predviđanja. Zatim sa zahvalnošću kamen vratite na isto mesto gde ste ga pronašli.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.