Astrofon21

Rx Venera kvadrat Rx Saturn-Nezadovoljstvo i emotivna preosetljivost, mazohizam, ljubomora, seksualne inhibicije….

Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Raka, Device, Škorpiona, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike PROMENLJIVE grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 20° i 29° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba.
Nedostatak samodiscipline. Ovo je interval tokom kog uočavate nedostatak motivacije i prepuštate se lenjivom prihvatanju životnih tokova. Nezadovoljni ste i po pitanju poslovnih odluka i skloni da utehu tražite u preteranom jelu ili trošenju, učinili biste bilo šta da izbegnete ovaj osećaj nezadovoljstva. Utisak da vas drugi iritiraju samo je odraz vašeg unutrašnjeg disbalansa, potrudite se da kontrolišete uskovitlano nezadovoljstvo i potražite kreativno rešenje za situacije koje vas čine tužnim.

Nezadovoljstvo i emotivna preosetljivost, mazohizam, ljubomora, seksualne inhibicije, sklonost ka razdvajanjima, izolacija, loše zdravlje. Ovo je kratkotrajni iinterval žalosti, nevolje i razočarenja u porodičnim odnosima, prijateljstvu. Ako ste pošteni i dobrog srca postoji opasnost da budete nasamareni i obmanuti. Moguća umešanost u skandaloznu aferu.
Danas je Venera u kvadratu sa Saturnom koji simbolizuje odgovornost, ograničenja i prepreke, odlaganja. Zabrinuti ste za kvalitet odnosa; i dok neki posmatrači mogu da protumače vašu smirenost i držanje na odstojanju kao znak odbijanja skrivate emocije i zatvarate se. Obradujte sebe kupovinom akseosara ili dogovorite sastanak sa članovima porodice, posvetite ovaj dan starijem rođaku jer ste danas raspoloženi da saslušate nekog ko ima mnogo više životnog iskustva. Prihvatite ograničenja ovog tranzita, razmislite iz kog pravca stiže ovaj talas hladnoće i nezadovoljstva. Dogovor i obaveza se negativno odražavaju na vaše raspoloženje – prihvatite ih sa ljubavlju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM