Astrofon21

Rx Merkur sekstil Uran-Pospite život Uranovim iskrama uzbudjenja i uživajte….

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 8° do 12° Ovna, RAKA, Vage, Jarca, a posebno ukoliko su BIK, Blizanci, RAK, Devica ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Prošli ste kroz mnoštvo neprijatnih iskustava proteklih nedelja, i niste jedini. Nakon, čini se, beskrajnog niza napetih astroloških aspekata olakšanje koje će doneti promenu svima će prijati. Prva asocijacija na Urana je brz i furiozan, stoga mu obično ne treba ni tren više vremena nego Marsu da donese odluku ili se upusti u akciju, i upravo to je razlog da skoro sve njihove kombinacije vode brojnim neprijatnostima, nezgodama, nepredvidivim situacijama. Obzirom da Merkur opisuje sposobnost da koristimo informacije kako bismo bolje razumeli život, a Uran vaše reakcije na promene, kombinacija ove dve energije donosi pojačanu potrebu da angažujete sve dostupne kapacitete kako biste realizovali makar delić ideja koje su aktuelne danas.

Tokom narednih dana uočićete da se širi spektar vaših interesovanja, nove oblasti koje su pobudile vaš um sada će biti u fokusu. Vaš nivo uzbudjenja će biti u usponu i uživaćete u druženju sa srodnim dušama. Ipak, najznačajniji segment ove astrološke kombinacije je prilika da rešavate probleme za koje do sada niste imali ideju, i koji su vas držali u blokadi. Kada problemima pristupate na identičan način, pre ili kasnije ostaćete zaglavljeni u rutini sa kojom ne dobijate rezultat koji priželjkujete.

Merkur i Uran pružaju priliku da pogledate na problem iz sasvim drugog ugla i započnete da posmatrate teme na novi način, uočavajući rešenja koja nam iz nekog razloga nisu bila očigledna ranije.
Obzirom da govorimo o Uranu koji izražava otvoreni prezir u odnosu na rigidne strukture danas je odličan dan da planirate svoje obaveze na sasvim drugačiji način, ili da ih možda ne planirate već se prepustite i jednostavno budete spontani.
Pospite život Uranovim iskrama uzbudjenja i uživajte.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK