Astrofon21

Rx MERKUR-Fiksna zvezda АLGOL

Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija ASC-a ili drugih natalnih pozicija LIČNIH PLANETA u odsečku od 18° do 28° Bika, ili sekundarno Vaših ličnih planeta aktiviran taj odsečak FIKSNIH zodijačkih znakova Lav, Škorpion, Vodolija ovaj period će se odnositi na Vas i uneti trajne promene u Vaš život.
U slučaju da su aktivni segmenti od 18° do 28° Device ili Jarca, možete biti nešto spokojniji jer će Rx Merkur kreirati TRIGON sa Vašim natalnim položajima, i otvoriti prostor za razmatranje sa ciljem razmatranja tokova i okolnosti koja će rezultirati benefičnijim nivoima dogadjaja.

Fiksna zvezda АLGOL
Sazveždje Persei, nalazi se na 26° 10’ Bika
Algol predstavlja glavu Gordone Meduze, koju je ubio Persej. Meduza, jedina smrtna od tri sestre Gordone bila je najpre divna devojka, ali joj je Atina pretvrila kosu u zmije koje sikću, pošto je u jednom od njenih hramova rodila Posejdonovu (Neptunovu) decu, Hrisoara i Pegaza. Tako je stekla stravičan izgled, pa bi se svako ko bi je pogledao pretvorio u kamen.

Algol je bela, vešestruka i promenljiva zvezda koja obeležava Meduzinu glavu u Persejevoj ruci. Prečnik joj iznosti 1 705 540 kilometara, a gustina joj je neznatno manja od gustine plute. Algol dolazi od Ra’asu-i-Gul, tj. Demonova glava, a druga imena koja se takodje često koriste su i Kaput Algul i Kaput Meduze. Kod Jevreja je bila poznata kao Lilit, pošto je ovaj noćni krvolok proglašen za Adamovu prvu ženu, a kod Kineza kao Cei Še, ili „Sabrani odredi“.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK