Astrofon21

Rutil kvarc/Venerina kosa-Pomaže i ojačava starije ljude koji su nezaposleni!

Za zlatne rutile među kvarcovima se verovalo da su kristalizovana sunčeva svetlost ili zlato koje je pripadalo zmajevima. Za rutilski kvarc se kaže da je kamen anđela zato što se verovalo da su sadržavali duhove Anđela. Nekada se rutilski kvarc zvao i Venerinom kosom. Rutilski kvarc moćno podstiče regeneraciju ćelija, usporava starenje i daje organizmu jaku životnu vitalnost. Takođe, pomaže da se uspori progres hroničnih bolesti kao što su bronhitis i astma. On potpomaže zarastanje tkiva i moždanih ćelija i poboljšava stanje krvnih sudova i vena. Majke koje doje decu mogu imati koristi od ovog kamena.

Pojačava seksualnu želju i snagu kod starijih ljudi i olakšava krizu srednjeg doba kod oba pola. Postavljen na čakru solarni pleksus deblokiraće trome centre i energije i pomoćiće da se izbalansira čitav sistem. Kada je u pitanju životna sredina, dobar je za obnavljanje oblasti na kojima se nalazi nuklearni otpad i zagađenje.

Rutilski kvarc štiti one koji žive u ili blizu gradova. Pomaže i ojačava starije ljude koji su nezaposleni, ohrabrujući ih da istražuju nove oblasti zaposlenja.
Kristal olakšava samoću kod jedinaca i pomaže deci da se uhvate u koštac sa krizama u porodici. Koristite rutilski kvarc kako biste doneli ljubav onima koji su fizički neprivlačni.

Primena
Alchajmerova bolest; astma; Aura – čišćenje; bronhitis; bubrezi – čišćenje; bubrezi – kamen i pesak; creva, upala; čišćenje ćelija, unutrašnjih
organa i tkiva; čišćenje meridijana i nadija; ćelije – regeneracija, obnavljanje; debelo crevo – upala; depresija; disajni putevi, otežano disanje, gušenje, začepljenje nosa; energija, jačanje protoka – podizanje energetskog nivoa; epilepsija; fobije; glatki energetski tokovi – poravnavanje čakri; impotencija; imunitet; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; iskrenost; istina; kreativnost; lična duhovna snaga – jačanje; moždane ćelije; mržnja otklanjanje; neplodnost; nervni sistem – jačanje; nesanica – miran san; opraštanje sebi i drugima; osećaj samoće – ublažavanje; pluća; podmlađivanje; podrigivanje; prehlada; prosvetljenje; razumevanje ljudske prirode; samodestruktivnost, samoubilačke misli; samisceljivanje božanskim energijama; samospoznaja; sida; stabilizacija duhovnog razvoja; starenje – usporavanje, vitalnost; strah od budućnosti – smanjenje; tiroidna žlezda – insuficijencija; tvrdoglavost, inat; um smirenje – psihičko smirenje; upala grla, krajnika, dušnika, angina, upala usne duplje; zaštita od psihičkih napada; zaštita od vradžbina, zlih sila, crne magije, uroka

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
Blizanci; Devica; Ribe; Vodolija;

Čakre na koje se kristal stavlja
grlena; solarni pleksus;

Dostupni proizvodi
~ set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala rutil kvarca
~ ogrlica od lomljenih kristala rutil kvarca (dužina 45 cm ili 90 cm)
~ narukvica – lomljeno pleteni kristal rutil kvarca

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK