Astrofon21

Rupa u vremenu progutala brod

Indijski brod Sea Star isplovio je 16. oktobra 1992. godine iz Bombaja ka Maleziji. Prvih nekoliko dana plovidba je tekla bez problema, ali se petog dana iznenada podigla velika oluja. Radio-veza sa brodom je prekinuta, a poslednja poruka koja je stigla sa njega je bio poziv u pomoć. Brod je posle toga nestao sa svih radara. Kada se oluja stišala, indijska obalska straža je krenula u potragu za brodom. Oblast u kojoj se dogodila nesreća je detaljno pretraživana nekoliko dana, ali nikakav trag nije pronađen. Zbog toga je u zvaničnom izveštaju zaključeno da je brod potonuo i da su svi putnici i članovi posade nastradali. Međutim, tačno tri godine kasnije, 16. oktobra 1995, na istom mestu se odjednom pred očima zapanjenih ribara niotkuda stvorio brod. Sa njega je stigao signal: „Sve je u redu! Pomoć nije potrebna! Oluja je iznenada prestala!“ Svi su bili u čudu: niko nije čuo nikakav poziv u pomoć, a oluje u tim krajevima nije bilo više od godinu dana! U obalskoj straži nisu mogli da dođu sebi od zaprepašćenja kada su shvatili da je brod koji se na neobjašnjiv način odjednom pojavio na pučini u stvari nestali Sea Star. Zaprepašćenje nije bilo ništa manje ni na brodu kada im je rečeno da su vođeni kao nestali cele tri godine. Prema rečima kapetana, Sea Star je poslednji poziv u pomoć poslao najviše tri sata pre susreta sa ribarima, a njegova posada se sve to vreme borila sa olujom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM