Astrofon21

Runa Ur, Uruz-Magijska upotreba: za jačanje volje, povečanje seksualne energije i potencije, pomoć u lovu….

Inicijacija, izvođenje prvog koraka u nekom planu, napuštanje doma, radikalno nova ideja, postavljanje pitanja, razbijanje kaveza, zasluženi ponos, primalna snaga, lov, divljina, nezavisnost, strast. Predstoji vam vrlo značajan napredak, koji može da zahteva rušenje nekih starih tradicija, donošenje nekih radikalnih promena. Runa Uruz predstavlja test zrelosti, kroz koji morate da prođete, ako želite da nastavite sa daljim razvojem vaše ličnosti.

UR, URUZ
Uruz je starogermanska reč za auroksa (vidi istorijski pogled). Takođe, neki uzimaju da je ova runa referenca na Urdin bunar (izvor Urdar); prefiks ur- se koristi u Nemačkom (i ponekad, retko, u Engleskom) da označi stvari velike starosti ili stvari koje prethode drugima: Ursprung (izvor), Urknall (veliki prasak), urtĂĽmlich (originalno). Reč wyrd, koja označava sudbinu ili prospekte, dolazi iz IE korena *uer-, postati, isplesti, saviti. ON reč orlog, OHG urlag – stari zakon, običaj. Za vode Urdara je rečeno da leče bolesti, peru probleme i bolove, otkrivajuci čoveku njegovo istinsko ja; odatle, možda, sledi veza sa OHG rečima urlosa (iskupljenje), urristi (vaskrsenje), urruns (podizanje), urrunst (početak), ursach (praizvor, osnovni razlog ili akcija iz koje su potekle ostale).

Značenje:
energija, strast, vitalnost, instinkt, fizička jakost, izdržljivost, hrabrost, divlja snaga, seksualnost, plodnost, nesvesno, primitivna svest, iracionalno, dobro zdravlje, šamanska iskustva, može označavati i izazov koji vodi do velike promene

Magijska upotreba:
za jačanje volje, povečanje seksualne energije i potencije, pomoć u lovu

Povezanost s mitovima i bogovima:
Ullr, Loki, Odin (kao šaman)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM