Astrofon21

Runa Tyr, Tiwaz-Runa je povezana sa Tyrom, norveškim bogom rata i pravde

Runa Tyr se interpretira na mnogo načina: kao Runa Samožrtvovanja, Runa Pravde, Runa samodiscipline, Runa Ratnika…
U svakom slučaju, lekcija Tyra je bolna lekcija časti i pravde – ali realne, praktične pravde. U našim moralnim razmišljanjima, pravda često postaje apstraktan koncept o kome razmišljamo čisto teorijski. Fenrisovo vezivanje, recimo, je potpuno nepravedan proces – Fenris nije uradio ništa da zasluži to, osim što je prosto bio ono što jeste… Tirova pravda, međutim, je praktična; ona se svodi na prost princip:
Ono što mora biti urađeno, mora biti urađeno bez obzira na cenu.
Tyr je simbol čoveka koji je svestan sveta, koji je svestan univerzalnog toka, višeg zakona u univerzumu, i koji deluje u skladu sa time, bez obzira na sebe, bez obzira na sve ostalo. Postoje stvari koje se moraju uraditi. Ako se one ne urade, izgovori su nebitni, opravdanja nevažna, pokušaji besmisleni. Ako se one urade, hvale su nebitne, rezultati su nevažni, ne postoji uživanje u postignuću. Urađeno je ono što je moralo biti urađeno.
Lekcija ove Rune je ključna lekcija žena, kao i lekcija koju mnogi ljudi nauče kroz borilačke veštine. U Tai Chi postoji jedna lepa izreka: “Jedina odluka koju ratnik donosi je da li će se boriti ili neće. Ako odluči da se bori, borba teče sama bez daljih odluka.”
Dalja objašnjenja su suvišna; meditirajte nad ovom Runom, ali i razmišljajte o njoj u svakodnevnom životu. Ideja Tyra je najdirektniji put do prosvetljenog stava prema svetu.
Asocijacije:
disciplina, samožrtvovanje, Put Ratnika, borba, hrabrost, čast, poštenje, neophodna i nezaobilazna akcija, otvorenost, zakon.

Magijske upotrebe:
jačanje volje, pomoć u borbi ili pri vežbi veština koje imaju veze sa borbom, pomoć u pobedi nad nekom preprekom (upozorenje: Pomoć u VAŠOJ borbi sa preprekom; Tyr nikada neće ukloniti prepreku za vas, ili uraditi bilo šta umesto vas), izvor snage da se uradi nešto bolno što mora biti urađeno.

Posebne magijske upotrebe:
Dve Rune Tyr urezane na mač su bile obavezne kod nordijskih ratnika; mačevi su posvećeni Tiru generalno. Takođe, Runa Tyr se često koristi za pomoć pri lečenju povreda i rana; ne bolesti ili infekcija, već baš fizičkih povreda, koje uključuju puštanja krvi, pogotovo ako su one nastale u nekom sukobu ili borbi.

TYR (TEIWAZ) – POBJEDA, TYR
Runa je povezana sa Tyrom, norveškim bogom rata i pravde. Tyr je žrtvovao svoju ruku, dajući vuku da je odgrize, kako bi ga pobedio. Značenje rune je pobeda uz određenu žrtvu, a predstavlja i odlučnost i snagu da se suprotstavi negativnim silama.

Prema Sinhronaru Tiwaz je jedan od 4 Moći Vremenskog prostora: TIWAZ je Moć koja stvara skiptar koja transformiše Vremenski Prostor (Alpha 19)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM