Astrofon21

Runa Sigil, Sowelu-Posebna magijska upotreba/posebna meditacija

Magijske upotrebe:podrška (dodatna sila) iza drugih poduhvata, direktno kanalisanje snage ili sile, “spaljivanje” neželjenih ili negativnih uticaja, podizanje ličnog nivoa energije (kroz koncentraciju na Runu – potencijalno opasno ako se prečesto koristi!)

Posebna magijska upotreba/posebna meditacija:
Osim meditacije nad samim pesmama, bilo bi dobro da bar dvaput u toku rada sa Sowulo izvedete i sledeću vežbu:
Sedite i opustite se kao i obično, centrirajte se i prizovite Runu u centar. Zatim se koncentrišite na tačku na sredini između anusa i genitalija. Vizualizujte zlatnu kuglu energije na tom mestu. Kugla počinje da zrači sve jače i jače, počinje da sija kao sunce. Osetite energiju i toplotu kako izbijaju iz nje. Energija se penje uvis, dok ne dođe do solarnog pleksusa (tačke neposredno ispod mesta na kome se poslednji par rebara spaja sa grudnom kosti). Na tom mestu se razvija još jedna kugla, koja i sama počinje da svetli, i dodaje još više energije i toplote. Nastavite sa kretanjem energije naviše, do sledeće kugle, koja je tačno na sredini grudi; energija raste, toplota se oslobađa. Zatim do sledeće kugle, u osnovi grla (tačno iznad grudne kosti, neposredno ispod Adamove jabučice kod muškaraca). Zatim sledeća, u poziciji trećeg oka; i konačno, poslednja kugla na samom temenu, nameštena tako da je pola kugle “u” glavi, a pola viri iznad i oslobađa svetlost kao krunu iznad glave. Energija teče, iz najnize kugle, i oslobađa se uvis.
Dobro izvedena, ova vežba ima…zanimljive rezultate.  Jedna od upotreba ove vežbe je razbijanje prokletstva Ise; druga je koncentrisanje ovako oslobođene snage na sigil ili SOI u ritualu.

SIGEL (SOWELU) – CELINA, SUNCE
Ovo je runa kojom se može pobediti sve što je zlo i negativno. Označava pobjedu, ali i moguću borbu sa srećnim ishodom. Konstruktivna je i predstavlja pobedu svetlosti i razuma nad tamom, ludilom i zlom.

Prema Sinhronaru Sowilo je jedan od 4 Moći Inicijacije: SOWILO je Solarni Zrak koji transformiše Inicijaciju (Kali 18)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM