Astrofon21

Runa Rad, Raido-Sve što je potrebno je hrabrost da se načini prvi korak; ostali koraci slede sami!

Ideja potrage važi kako za viteza, tako i za šamana, koji ide u svoju potragu (put u “donji svet” ili u “drugi svet,” itd.), kako bi stekao moć. Raido predstavlja polazak sa mesta balansa u Ansuzu; ratnik, sada svoj čovek, ne više mladić, ponovo napušta udobnu poziciju (kao što je na početku uradio sa Fehu) i polazi u potragu svojom voljom i računajući na svoju snagu. On je stekao pravo da se nazove odraslim prolazeći inicijaciju Uruza, kao što je stekao i pravo na vlast (Ansuz) pobedivši diva (Thurisaz). Sada on kreće u potragu za odgovorima na svoja pitanja, i za ostvarivanjem svojih želja.

Ovo je, u pravom smislu reči, Runa života: prvo putovanje između Fehu i Ansuz predstavlja rast deteta u odraslog čoveka, shvatanje sopstvenog identiteta i izgradnju osnova svoje ličnosti. Raido je nastavak tog procesa, životni put koji čovek sada bira za sebe, potraga za svojim višim ciljevima i željama. Dok su dosadašnje Rune označavale aspekte potrebne da bi neko uopšte bio potpun, svoj čovek, Raido predstavlja život od tog trenutka nadalje.

Raido je poslednja Runa koja ide strogo sekvencijalno; mada će se u Futarku jos na par mesta pojaviti Rune koje su neposredno povezane jedna sa drugom, i mada postoji opšta povezanost u spiralnom toku, nakon ove Rune više nema onako eksplicitne veze sa prethodnim kao do sada. Dalji napredak predstavlja varijetet interesa koji svaki čovek ima, milijarde mogucnosti i kombinacija iz kojih se može birati. Jedina važna stvar je KRENUTI; Ansuz je udobna pozicija, i mnogi ljudi ne žele da je ostave iza sebe. Ali van granica Ansuza i dalje postoji svet prepun lepih i ružnih stvari, svet koji treba istražiti što potpunije; svet u kome se nalaze sva pitanja i svi odgovori.

Sve što je potrebno je hrabrost da se načini prvi korak; ostali koraci slede sami.

Asocijacija
potraga, putovanje, progres, životne lekcije, hodočašće, staza, Tao, životni put, potraga za “svojim mestom” u svetu.

Prema Sinhronaru Raido je jedan od 4 Vremenskog Prostora: RAIDHO je Solarni Prsten koji inicira Vremenski Prostor (Alpha 5)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK