Astrofon21

Runa Jera, Ger-Interpretacija u okviru Raida

Kao što vam je već poznato, ja nemam običaj da govorim o značenju Rune pre nego što do nje stignemo; ali ovde sam prinuđen da to uradim, pošto pun smisao Jere može biti shvćen samo kada se uzme u obzir značenje i prethodne i sledeće Rune. Jera se u Futarku nalazi iza Rune Isa, što itekako ima smisla, na više načina. Kao prvo, odmrzavanje zemlje u proleće označava početak sledećeg plodnog ciklusa žetve; kao drugo, napuštanje stazisa i ulazak u sledeću oscilaciju, što se bilo kog ciklusa tiče. Svaka akcija ima svoj početak. Međutim, ulazak u ciklus podrazumeva da će taj ciklus biti i završen jednog dana. Svaka akcija će biti jednom gotova; ništa neće biti beskonačno “rađeno,” već će na kraju biti urađeno. Kao što bi istošni filozofi rekli, “sve je prolazno;” ništa, pa ni sam Univerzum, ne traje večno. Jera, Runa ciklusa, toka Godine, Točka Vremena, je osovina oko koje se polako okreće čitava realnost i čitav Futark. Ona pokazuje cikluse postojanja koji se dižu iz stazisa na dodiru suprotnosti (setite se Niflhajma i Muspelhajma, i podsetite se mita o stvaranju). I ona neminovno vodi ka kraju – ka Ragnaroku. Iza Jere sledi Runa Ehwaz; Runa Tisovine, ili, kako je češće zvana, Runa Smrti.

Asocijacije:

ciklus, promena, pokret, nezaobilazni razvoj situacije, tok Univerzuma, produktivnost, nagrada, “žetva onoga što je posejano” bilo to dobro ili loše

Magijske upotrebe:

pokretanje stvari, stvaranje promene, “davanje života” nečemu, rast i razvoj, plodnost

GER (JERA) – ŽETVA, GODINA

Ova runa najavljuje period plodnosti, a povezuje se sa jeseni. Takođe može značiti da se stvari odvijaju u ciklusima, pa ponekad predstavlja i čitavu godinu. Povezana sa susednim runama, kroz vezu uzroka i posledice, može označavati zasluženu nagradu ili zasluženu kaznu.

Prema Sinhronaru Isa je jedan od 4 Moći Transcendentiranja – JERA je Zakon Naizmeničnosti koji Transcendetiranje dovodi do zrelosti (Limi 27)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM