Astrofon21

Runa Is, Isa-Rigidnost i odbijanje promena su takođe povezani sa Isu!

Isa je verovatno najopasnija Runa Futarka, u većini značenja u kojima se pojavljuje. Ona vlada životima većine ljudi, držeći ih u stazisu, u mestu, bez mogućnosti da se razvijaju dalje. Ona simboliše nedostatak volje za promenu, nemogućnost… zamrznutost.
Rigidnost i odbijanje promena su takođe povezani sa Isu; toliko jaka je ova veza, da su stari severni narodi metalne oklope zvali upravo “led” (izraz “ručni led” je, recimo, označavao debele narukvice od čelika kojima su se odbijali udarci u borbi). Ako se setite ideje “karakternog oklopa” koja postoji u modernoj psihologiji – mentalnih konstrukcija sastavljenih od racionalizacija i opsesija koje rastu preko naših psiholoških ožiljaka – cela ideja dobija čitavu novu dimenziju.
Birokratija, ukočenost, zadrtost, nepromenjivost… sve te osobine čine Runu Isa najizrazitije negativnom od svih. Ona je takođe i najteža za prevazilaženje. Hagalaz dođe i prođe, čovek je prinuđen da se nekako prikupi posle njega. Nauthiz, kao što i sama Runska Pesma kaže, ne daje mnogo izbora; on mora biti rešen. Isa, međutim, kada jednom uhvati čoveka, ne pušta ga – dogod ovaj ne skupi snage da razbije ledene okove koji ga drže… što može da bude nikada.
Svaki put kada želite nešto da uradite, ali prosto ne možete sebe na to da naterate, svaki put kada se nalazite u nekoj situaciji koja traje i traje i traje, a vi nikako da uradite nešto što će to konačno da prekine… u svakom od tih slučajeva, vi se susrećete sa energijom Ise. Kada naučite njenu lekciju u potpunosti, i kada pogledate okolo, iznenadićete se koliko ljudi u vašoj okolini živi pod potpunom vlašću ovog principa.
Osim ovoga, postoji direktna veza između Ise i takozvanih “ja-fenomena” (ono što se u psihologiji češće naziva “ego”), i svega što iz toga sledi. Ideje identiteta su zamrznute slike u toku promena koje nad nama vrši život. U ovaj deo nećemo dublje ulaziti, mada ga imajte u vidu – ako ste se bavili istočnom filozofijom (pogotovo Budizmom ili Taoizmom), verovatno vam je savršeno jasno zašto je “ja” povezano sa ledom.
Konačno, Isa može u jako retkim slučajevima da ima pozitivno značenje ili pozitivne upotrebe, kao balans za neki prebrz ili prejak tok u životu. Kada život preuzme na sebe ubrzan i potpuno haotičan tok, Isa se može upotrebiti da taj tok smiri i uspori. Ovo je, međutim, vrlo pipava operacija, pošto zamrznutost u mestu nije mnogo bolja od ludog jurenja u nepoznatom pravcu. Takodje, u “pozitivnim značenjima,” Isa u divinaciji može da označava stvar ili osobu sa potencijalom. Nekoga ili nešto što ima potencijal da uradi mnogo toga, ako bi se odmrzlo iz stazisa.

Asocijacije:
neaktivnost, blokada, stagnacija, rigidnost, zadrtost, ukočenost, nepostojanje promene, potencijal, usporenje

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK