Astrofon21

Runa Is, Isa-Magijske upotrebe rune

Zaustavljanje nekog procesa koji je u toku. Simbol za blokadu koja postoji.
“Prokletstvo Ise.” Sve magijske upotrebe Ise su potencijalno opasne za Maga koji ih koristi; osim u slučaju razbijanja blokade, Isu treba upotrebljavati samo ako postoji potpuna sigurnost u svoju snagu volje za prevazilaženje ukočenosti koja sledi.

Posebna magijska upotreba 1: “Razbijanje Leda”
Razbijanje Leda je jedan jednostavan ritual koji se koristi da bi se život pokrenuo iz stazisa. Koristi se kada Mag shvati da postoji mnogo toga što bi trebalo da uradi, a što nije u stanju nikako da uradi zato što ne može sebe da natera da se pokrene.
Potreban je jedan pljosnat i okrugao kamen (što pljosnatiji i što okrugliji), nekoliko cm u rasponu. Izvrši se meditacija nad Runom Isa, i Runa se ureže u kamen, kao i prilikom običnog urezivanja (pažnja: nađite mekši kamen, ne parče granita, i imajte vrlo oštro šilo na raspolaganju). Zatim, držeći Runski Kamen u rukama, uđite ponovo u opuštanje i centar, pa se zatim koncentrišite na stvari koje MORAJU biti urađene. Slike i ideje o tim stvarima, kao i o preprekama koje vas sprečavaju da te stvari izvedete, sve “saspite” u kamen – vizualizujte kako ideje i slike teku niz vaše ruke pravo u kamen, u koji bivaju upijene.
Kada završite sa ovim, uzmite čekić (ili neki težak metalni predmet koji se ne raspada lako), i šaku-dve soli. Stavite kamen na neku čvrstu podlogu, i udarite ga čekićem iz sve snage. i ponovo, i ponovo, dogod Runa nije potpuno razbijena na komadiće. Pospite so preko tih komadića, zatim sve prikupite u parče papira ili tkanine. Izađite iz kuće, i prošetajte se malo, razbacujući usput parčiće; samo parče tkanine bacite na kraju u đubre, ili ga (još bolje) spalite. Ako su vam neka reka ili more u blizini, možete komadiće da prospete i u vodu.

Posebna magijska upotreba 2: “Prokletstvo Ise”
Ovo vam pominjem ne da bi ste to izvodili, već da bi ste znali o čemu se radi. Prokletstvo Ise je vrlo prosta stvar, koja se svodi na proklinjanje nekog čoveka da “zauvek ostane isti kao što je i sada.” Uglavnom ga koriste samo Haotici, i malo je verovatno da ćete naići na nešto takvo što zaista i deluje (osim na sugestivno-hipnotičkom nivou), ali treba znati o čemu se radi.
Pričaćemo i o “odgovoru” na ovu upotrebu kada dođemo do Rune Sowulo.

IS (ISA) – MIROVANJE, LED
Bolje je pričekati i sve odložiti za neka bolja vremena. Prepreke i odlaganja, nego se i čekanjem štiti od zlih misli i iloših uticaja. Smirivanje stvari dovešće i do ublažavanja sukoba. Ako je pitanje vezano uz emotivni život, u zavisnosti od okolnih runa, može označavati duboke emocije ili potpuni nedostatak.

Prema Sinhronaru Isa je jedan od 4 Moći Vremenskog Prostora – ISE je Koncentrisana Volja koja Vremenski Prostor dovodi do sazrevanja (Alpha 26)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK