Astrofon21

Runa Feoh, Fehu-materijalni prosperitet, novac, bogatstvo, opsesija materijalnim i fizičkim stvarima, hrana, životne neophodnosti….

Runa Fehu je imovina, kuća, materijalni osnov čovekovog preživljavanja. Ona je simbol stvari koje su neopohodne čoveku da bi preživeo. Ako neko krene na duhovno putovanje, bez obzira koliko to putovanje bilo “prosvetljeno,” on neće daleko stići ako umre od gladi. Njen položaj na početku Futarka služi da nas podseti da se mi ipak nalazimo u materijalnom svetu, i da ne možemo sebi priuštiti da ga ignorišemo. “I am spirit, yet I am flesh.”

Takođe, ona je tačka početka puta, mesto polaska; kako za uobičajena, tako i za duhovna putovanja: čak i najveće putovanje unutar sebe počinje iz uobičajene, mundane, materijalne stvarnosti. Fehu sadrži u sebi i zamku za one koji se nikada ne usude da na takvo putovanje krenu. Kako je Dzenifer Smit lepo rekla: “Na mnoge načine, mi smo postali odomaćeni kao stoka, živeći naše živote iz dana u dan bez želje za nečim višim, ili čak svesti da nešto više može postojati.”

Fehu je unutrašnja vatra, simbol želje za preživljavanjem, i predstavlja koliko pasivnu formu te želje (kuća, bogatstvo, stoka, materijalna imovina, novac), toliko i njenu aktivnu formu (borba za očuvanje svog života i imovine; odbrambeni rat).

Konačno, Fehu se može uzeti kao jedan od simbola za dom, porodicu, ustaljeni život; ali ona takođe označava i mračnu stranu toga, koja se očitava u jednačenom, nepromenjivom, brain-dead načinu života koji toliki ljudi vode.

Asocijacije:
materijalni prosperitet, novac, bogatstvo, opsesija materijalnim i fizičkim stvarima, hrana, životne neophodnosti, samopouzdanje, stabilnost, kuća, porodica, život, materijalnost

FEOH (FEHU) – VLASNIŠTVO, STOKA
Ovo je runa koja simbolizuje materijalno bogatstvo osobe, jer se u prošlosti ono merilo stokom, a danas može označavati novac, nekretnine ili profit u poslu. Takođe znači i veliko duhovno bogatstvo ličnosti.

Prema Sinhronaru Fehu je jedan od 4 Moći Trona: FEHU je Plameno Izobilje koje inicira Tron (Dali 1)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK