Astrofon21

Runa Daeg, Dagaz-period svetlosti, suprotstavljen periodu tame, tj. noći!

Skoro svi Runski izvori interpretiraju Runu Daeg isključivo u smislu dana kakvog mi danas poznajemo (tj. period svetlosti, suprotstavljen periodu tame, tj. noći). Ovo se zasniva na prilično iskrivljenom prevodu neuobičajeno kriptične OE pesme za ovu Runu (iz kog razloga je pesma stavljena pre interpretacije ovaj put); osim uobičajenog prevođenja “drighten” (vojskovođa, poglavica, predvodnik) kao “Gospod” ili čak “Stvoritelj” u nekim prevodima, reč “metodes” (koja znači “measurer” ili “onaj koji meri”) je takođe prevedena kao “Gospod.” Tako imate prevode u kojima prva dva stiha teku u linijama “Dan je glasonoša Stvoriteljev, drag ljudima, sjajno svetlo Gospodnje…”
Interpretacija koju ćemo dati ovde se delimično zasniva na drugačijem prevodu (direktno prevodim drighten kao “Odin,” pošto simbolizam odgovara), i ima potpuno drugačije konotacije. Uobičajena interpretacija Rune Daeg kao Rune svetlosti i uspeha je potpuno suvišna kada se u obzir uzme ideja Rune Sowulo, a ideja vremenskog perioda je takođe suvišna kada se u obzir uzme Jera (koja označava cikluse, uključujući tu i ciklus dana i noći)…prema tome, radi se o nečem drugačijem. Stvar postaje jasna kada se u obzir uzme kontekst Raida, i značenje sledeće, poslednje Rune, Othila.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK