Astrofon21

Runa Daeg, Dagaz-Ova runa označava dan, svetlost, život, snagu i sunce!

Runa Dana označava sjedinjenje dualnosti. Svetlost Sowula i tama koju predstavlja Lagu su ujedinjeni u ovom simbolu (što, inače, možete da vidite i u samom obliku Rune, dva trougla koja pokazuju jedan ka drugom). Setimo se: dan se za stare narode sastojao od perioda tame i perioda svetlosti.
Sećate li se dualnosti o kojoj smo pričali kod Rune Ehwaz? Jin-Jang, as above, so below…? Dagaz je tačka ujedinjenja te dualnosti, mesto na kome da i ne postaju jedna stvar; Ain Soph Aur, beskonačna svetlost Kabale.
Takođe, završetak – ali ne prekid; drugim rečima, kod Rune Završetka, Ehwaza, imali smo ideju prekida nekog ciklusa. Dobar primer je kontekst ljudskog života. Ehwaz tu označava smrt, prestanak. Dagaz, s druge strane, označava njegovo kompletiranje. Mnogi ljudi završe svoj život – urade sve što su pokušavali, i osećaju se previše starim da bi započeli nove projekte ili pokušali da ostvare nove ciljeve – ali ne umru, već žive jos desetak ili petnaestak godina (a ponekad i više) potpuno bez smisla, bukvalno čekajuci da umru. Drugi, pak (manjina), uvek rade nešto, uvek imaju neki cilj, čak i u sedamdesetoj godini; kod njih su smrt i završetak života ista tačka, ali ta tačka je sada i prekid mnogih stvari koje nisu završene.
Može se napraviti i sledeća analogija – runa koja bi označavala čoveka kakav je bio Buda bi svakako bila Runa Ing. U svom životu, Buda je ostvario dve celine, dva velika, ogromna, značajna Dagaza. Prvi je bio njegovo prosvetljenje; u toku prvog Dana svog života, on je ustanovio činjenicu patnje, krenuo da traži, i konačno našao svoj put ka njenom prestanku. Drugi je njegovo učenje: on je raširio ideju svog Puta, učenja koja su mnogima pomogla da bolje razumeju i ostvare sebe; ostvarenje i zapis tog učenja, ustanovljenje Budističke religije, to je bio plod drugog Dana njegovog života.

Asocijacije:
celina, dovršenost, zaokruženost, potpunost, postignuće, završetak (u smislu kompletiranja, ne u smislu prekida)

Magijske upotrebe:
povezivanje odvojenih delova u celinu, kompletiranje rada, postignuće cilja, upotpunjenje nečega što je nedovršeno.

DAEG (DAGAZ) – PROBOJ, DAN
Ova runa označava dan, svetlost, život, snagu i sunce. Može značiti i jasnoviđenje. Vrlo je pozitivna i svakako predstavlja dobar razvoj, napredak, kao i odlične promene u životu.

Prema Sinhronaru Daggaz je jedan od 4 Moći Vremenskog prostora: DAGGAZ je Meditacija u svitanje koja prociscava Vremenski Prostor ( Alpha 12)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM