Astrofon21

Runa Ansuz, Os-za donošenje mudrih odluka, za uspeh

Vođa, vladar, autoritet, pravda, mudra odluka, Odin, jedinstvo intelekta i znanja. Ansuz je simbol govora i jezika. U sadejstvu sa svojom simbolikom vođe i Bogova, ona može da označava komandu ili naređenje; ali takođe ona označava i ODGOVOR. Obratite pažnju na vašu želju da kontrolišete ono što se ne može kontrolisati. U nekim oblastima vašeg života, želja za kontrolom može značiti samo mehanizam samoodbrane, koji vas na širem planu koči Ova Runa još označava direktan uticaj ili pažnju ‘viših sila;’ i njihovu naklonost.

Ansur – izgovorena božja reč. Ova runa predstavlja sirovu energiju rune Ur obuzdanu disciplinom i iskustvom rune Thorn. Ansur se veže uz Odina, boga mudrosti i rata, koji putuje između svetova na svom osmonogom konju Sleipniru. Odin je naučio lekciju prve tri rune i stekao mudrost, ali to je samo još jedan početak. U ovoj runi postoji određeni nedostatak saosećanja. Odin sedi visoko iznad ovog sveta, gledajući i odlučujući sa svog prijestola, ali on još uvek ne razume svoje ljude i samog sebe. Još uvek mu je neophodna ta emocionalna povezanost kako bi postao veliki vođa.

Značenje:
mudrost, autoritativna figura, vođa, duhovna i fizička ravnoteža, pravda, znanje, razum, komunikacija, proročanstva, poučavanje, dobar savet, kontrolisana, kreativna, božanska snaga

Magijska upotreba:
za donošenje mudrih odluka, za uspeh

Povezanost s mitovima i bogovima:
Odin

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM