Astrofon21

Runa Ansuz, Os-širi pogled na svet, naređenje, odgovor, dostojanstvo, vlast, moć….

Ansuz je prva tačka balansa u Futarku. Primalna, strašna energija Uruza je ovde ukroćena prilikom prelaska probe Thurisaza. Njena suština je sadržana u simbolu Odina, koji je Bog mudrosti isto kao i Bog rata (može se uspostaviti i veza sa Boginjom Atinom). Proveren bitkom, mladić je sada čovek, odrastao i spreman da bude deo plemena, i da slobodno luta spoljnim svetom.
Kao i kod Fehu, postoji mnogo ljudi koji dostignu ovaj nivo u svom ličnom razvitku, i odluče da ostanu na njemu. Prošavši testove i dokazavši hrabrost, oni su sada vođe svog života, a u sebi imaju i začetke šamana. Međutim, oni i dalje nemaju sposobnost da zaista razumeju sebe ili ljude koje predvode; prvi okovi (zavisnosti) su raskinuti, ali pravo duhovno putovanje može da počne tek sa ove tačke.
Ansuz je simbol govora i jezika. U sadejstvu sa svojom simbolikom vođe i Bogova, ona može da označava komandu ili naređenje; ali takođe, u sadejstvu sa prethodnim Runama, ona označava ODGOVOR – čovek u Fehu postavlja pitanje koje se suprotstavlja njegovom dotadašnjem (domaćem) pogledu na svet (Uruz), bori se sa problemima unutar sebe (Thurisaz), i dolazi najzad do odgovora (Ansuz).
Konačno, ova Runa označava (ljudima kojima se to uklapa u pogled na svet) direktan uticaj ili pažnju “viših sila”; šamanu Nordijskog sistema, ona je simbol Odina, i on će se pozvati na nju kada želi da uputi molitvu ili zahvalnicu svom zaštitniku.

Asocijacije:
vođa, vladar, predvodnik, pravda, šaman, mudra odluka, Odin, širi pogled na svet, naređenje, odgovor, dostojanstvo, vlast, moć

ANSUR (ANSUZ) – REČ BOŽJA, BOG
Ova runa je povezana s bogom Odinom. Predstavlja božansku moć, kreativnost, vrhunsku mudrost i znanje, a u svakodnevnici može značiti i duboko razmišljanje, preispitivanje ili sličan razgovor.

Prema Sinhronaru Ansuz je jedan od 4 Moći Inicijacije ANSUZ je Dah Votana koji inicira Inicijaciju (Kali 4)

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM