Astrofon21

Rodjeni u znaku Ovna-Preduzimljivost

Vi ste ličnost militantna, tvrdoglava i ambiciozna, brza i dinamična, puna entuzijazma. Vi ste rođeni vođa, a ne sledbenik i dobro se pokazujete na rukovodećim položajima i bilo kakvom drugom položaju od autoriteta. Izvanredni ste u zanatski veštinama. Volite da sami obavljate svoje poslove u vreme koje sami odredite, uvek imate izražene stavove, a ponekad ste čak i arogantni. Možete biti neosetljivi za potrebe drugih, ali vam se ipak retko događa da stvarno budete kivni na nekog. Vaša otvorena samouverenost može prikrivati duboko osećanje nezadovoljstva samim sobom. Cilj vam je da budete energični predvodnik.
Ako možete da naučite da koncentrišete vaš energetski potencijal na postizanje specifičnog cilja, otkrićete da je tako lakše doći do uspeha. Umesto da posvetitie bar malo vremena razmišljanju, vi obično delujete na impuls. Vodite više računa o potrebama drugih, ukoliko ne želite da se na vrhu nađete sami. Skloni ste da previdite neke važne detalje, a posle se iznenadite kad stvari pođu naopako. Treba da detaljnije planirate vaše akcije ili da u planiranje uključite i druge ljude. Ne budite suviše žustri da zanemarite savet drugih, slušajte dobronamerne sugestije, i videćete da to ide vama u prilog.
Vi ste izazvani vašom ličnom ambicijom. Vaš neosporni kvalitet vođe, pribavlja vam priznanje kod drugih, što je veoma bitno za vas. Ukoliko ste u mogućnosti da malo razvijete osetljivost i da tretirate druge sa više diplomatije, nište neće stajati na putu vašem uspehu, i doći će do izražaja vaša pozitivna osobina da se nikada ne predajete.
Po legendi, Aries predstavlja ovna sa zlatnim runom, Hermesov (Merkurov) poklon, na kojem su Friks i njegova sestra Hela odleteli bežeći od svoje maćehe Ine. Prispevši u Kolhidu, Friks je žrtvovao ovna Zevsu (Jupiteru), a njegovo runo je obešeno u Marsovom gaju, dok ga nije odneo Jason. Prema drugom izvoru, radi se o ovnu koji je odneo Bahusa do izvora sa vodom u libijskoj pustinji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK