Astrofon21

Ribe – tip Portugalac-Horoskop i kriminal (astrologija)

FBI statistika kaže da su Ribe povezane s drogom i svim oblicima šverca. Uglavnom rade na sitno, ali dopadnu li zatvora, imaju dodatno „školovanje” i često postaju kriminalci visoke kateorije. Astrološki, Ribe važe za saosećajni znak, a mnogi teroristi rođeni su u njemu; kao i prvi čovek i žena u svemiru – Jurij Gagarin i Valentina Terješkova.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Osama Bin Laden (10. 3. 1957) – na osnovu njegovog horoskopa teško bi se posumnjalo na teroristu, izuzev da je verovatno imao nemirnu mladost. Ono što njegovu natalnu kartu ipak izdvaja, upravo je Mars, planeta rata, na Algolu, destruktivnoj fiksnoj zvezdi. I još nešto: u 12. je kući, tako da je njegova odluka da deluje iz pozadine bila donesena i pre nego što je postao najtraženiji čovek na planeti.

Jozef Mengele – lekar koji je vršio eksperimente na ljudima u koncentracionim logorima, uvek bio u belim rukavicama, zahtevao sterilnu čistoću i – postao rodonačelnik moderne genetike. Nažalost, njegovi eksperimenti zaista su naučno medicinsko štivo. Smatra se da je i po begu u Latinsku Ameriku nastavio da se bavi „naukom” – Indijanci su mu davali decu da ih školuje, a on ih je koristio za eksperimente. Pod njegovim uticajem (da li?) u Čileu postoji sekta koja zagovara kloniranje. Nikad nije uhvaćen, ali je potvrđeno da je umro 1979, na osnovu uzorka kosti – ne zna se da li u Čileu ili Argentini.

Vjačeslav Molotov – poznat pre svega po „koktelima” (usavršena „grčka vatra”), koje koristi gerila u celom svetu, po jednostavnom receptu: flaša, platno i benzin. Može da ih napravi i najmanje dete, a imaju razornu moć. Njegov Mesec postavljen u Lavu, s dobrim aspektima, dopineo je matematičkom mozgu, jakoj logici, ali mu je doneo i sreću da bude jedan od retkih koji je preživeo Staljinove čistke. Bio je visoki oficir za vreme Staljina, čak i ministar inostranih poslova koji je s Ribentropom potpisao akt o nenapadanju. Time su praktično Hitler i Staljin podelili Poljsku i ostatak Evrope. Molotov je, između ostalog, bio i potpisnik čuvenog pisma Titu iz 1948, posle čega su kod nas nastupile golootočke godine.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK