Ribe, srećan vam rođendan!Ko su, zapravo, Ribe?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ribe su dvanaesti, poslednji znak i kraj Zodijačkom ciklusu. Moglo bi se reći da one čine skup karakteristika ostalih jedanaest znakova. Ko su, zapravo, Ribe?

Ribe (19.2. – 20.3.)

Ribe su najsrećnije kad sve svoje osobine drže u tajnosti. One su nesebična, duhovna stvorenja fokusirana na svoja unutrašnja putovanja i nose sa sobom težinu svojih osećanja. Da, osećanja definišu Ribe, a to je njihovo breme. Ovom znaku intuicija je vrlo naglašena i imaju tendenciju da predvide događaje. Često imaju snove koji predskazuju. Rođeni u ovom znaku osećaju se prijatno u svom svetu iluzija.

S obzirom na to da su predstavljene sa dva simbola, ovaj dualitet ukazuje na postojanje jin i janga njihovog senzibiliteta. One variraju između stvarnosti i snova, što nas je navelo da ih prozovemo kameleonima Zodijaka.

Ipak, jedan od njihovih primarnih ciljeva jeste da pomognu drugima. One će brzo shvatiti tuđe potrebe i patnje. Ponekad imaju problem da razdvoje stvarnost od mašte i da se zapletu u svojim snovima. Time ostave utisak neiskrenosti i laži. Međutim, laži ili beg su jedina oružja kojim Riba pribegava kada se oseti ugroženo.

Njihova vladajuća planeta je Neptun i pored toga što vlada morima i okeanima, vezujemo je i za glumu, ples i umetnost. No, druga strana Neptuna zrači letargijom, melanholijom i depresijom. Pod jakim uticajem ove planete lako se poseže za alkoholom ili drogom.

Element koji je povezan sa Ribama je voda, mogle bi isplakati potok suza, ako su im osećanja povređana, a to se uglavnom dešava jer dubinu njihovog uma niko još nije dosegao pa ostaju zauvek neshvaćene.

Takođe, one su nenadmašno romantične, pa svom partneru mogu pružiti senzacionalnu emociju i prikazati mu svoj čarobni svet snova oslikan najlepošim bojama gde dominira ružičasta. Ovi ljudi vole da pomognu drugima i to čine na najmaštovitiji način.

Ko nema Ribe u svom okruženju, lišen je istinske emocije koja zauzima razmere Univerzuma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.