RIBE-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredovanje u periodu od 11 januara, zatim posebno od 26. februara do 24. marta. Ipak nemojte zaboraviti da su za dobar start neophodni određeni uslovi, tako da će Vam u periodu tokom maja i juna biti neophodna dobra priprema i nečija podrška. Uz svo znanje ili isustvo koje imate, poželjno je da se aktivno prilagođavate na neke savremenije oblike poslovanja posebno sredinom i u drugoj polovini godine. Kad god Vam se ukaže prilika potrudite se da kombinujte različite poslovne stilove i metode rada, jer ponekad uspeh proizilazi iz neočekivanih situacija i neobičnih kombinacija koje drugi ne mogu da kopiraju ili da prisvoje vaše zasluge. Prijaće Vam određena priznanja ili izrazi popularnosti u periodu tokom jula, i naročito od 15. oktobra do 08. decembra. Imaćete uspeha u edukaciji ili u nekim javnim poslovima, kao i u aktivnostima iz oblasti medicine, ekonomije, trgovine, komunikacija, medija ili kroz investiranje.
Ovo je vreme kada treba da dobijete priznanje za vaš naporan rad i posvećenost poslu. Snaga će prirodno doći do vas na profesionalnom polju. Odvojite vreme za nove poduhvate koji dolaze. Dodatni trud treba da ostvarite da biste dobili naklonost nadređenih na vašem radnom mestu. Timski rad će biti razočaravajući po vas, u većoj meri tokom ove godine. Mir i harmonija treba da preovladavaju vama. Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2021. U ranijim delu godine, najverovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji deo godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vredno radite, jer će prvi period lakog uspeha bez prevelikog napora brzo proći.
U 2021. godini vaš materijalistički deo će biti dvostruko blagoslovljen. Imaćete mnogo prilike za povećanje svojih finansija ove godine. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kuće ili luksuznog automobila neće biti neke početne prepreke. Dobre su šanse da se dobro snađete u srednjem delu godine. Moguć je neki prihod kroz kupovinu imovine. Vaše kreativne mogućnosti će takođe doneti dobar iznos prihoda. Proverite svoje finansijske planove pre nego što se upustite u novu teritoriju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.