Ribe opšte karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Znak Riba je kuća Jupitera i egzaltacije Venere na 27. stepenu. Prvi dekanat pripada Saturnu, drugi Jupiteru, treći Marsu. Njegova priroda je hladna i vlažna, vodena, flegmatična, u pitanju je ženski, noćni, dvotelesni znak. Pripadaju mu grabljive zveri, vodena stvorenja i stajaće vode. Umereno je požudan, ima više dece, spretan s rukama i nogama, nema glasa, oprezan, gospodar snalažljivosti, hitar, uvek okleva, neodlučan je. Od ljudskog tela pripadaju mu stopala.

Na ovaj način tradicija opisuje znak Riba, i povezuje ga sa anlogijom dvanestog polja i vodenog elementa. U pokušaju modernizacije astrologije, Ribama je dodeljena i astronomska planeta Neptun, ali time ništa nije objašnjeno astrološki već je napravljena zabuna, koja nažalost traje i dalje zbunjuje sve one koji se sretnu sa astrologijom.

Razumevanje je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka, jer njihov pristup situaciji nije logika već osećaj.Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi.Spremne su da se daju u emotivnom smislu, uklapaju se u sliku drugih ljudi. Ugodno je da budu podrška nekome, ali i same traže podršku. Pored toga što nisu predodređene za vođe, njihovo prisustvo je važno u bilo kojoj stvari koje se prihvate.

Ribe su vodeni znak i kao takve odlikuju se empatičnošću i izraženim emocionalnim kapacitetom.Kao i Rak i Škorpija, osobe rođene u ovom znaku su često „dublje“ nego ostali i teže da uzmu u obzir i neobjašnjive stvari koje život nosi, kako bi se osećale srećno i ispunjeno.

Vladajuća planeta je Jupiter, ona je i njegova noćna kuća, za razliku od Strelca kojem je dnevna, tako da on ovde upravlja snovima, psihom, metafizikom i kreativnošću. Zato su predstavnici ovog znaka intuitivni i poseduju umetničke talente.Instinktivno imaju razumevanja za životne cikluse pa tako ostvaruju najbolju emotivnu vezu.Kada su previše posvećene drugima, mogu da onemoguće određeni razvoj događaja. Iako je ovaj znak poznat po mudrosti, neretko je da nekom prerano ili preterano pokloni poverenje, pa se tokom života mnogo puta razočara.

Negativna strana

Sklone su depresiji, izgledaju tužno i napušteno.Često veruju da su, ne svojom krivicom, predodređeni za lošiji život nego što zaslužuju.Imaju utisak da je svet jedno gladno i okrutno mesto.Traže sklonište kod drugih ljudi, tada su vrlo slabi, meki i gotovo infantilni.Brzo se obeshrabruju.Kad im nešto ne polazi za rukom, Ribe su sklone da se potpuno osame i razmišljaju o svojoj zloj sudbini.Mogu da budu veoma lenje. Dopuštaju da se događaju stvari, a da pritom ne pruže ni mrvicu otpora. Često nemaju snage.Ribe su sklone bekstvu u droge i alkohol. Kada dođe do „gustog“, nemaju snage da se odupru ili da učine bilo šta za sebe. U seksu mogu da budu vrlo popustljive i pasivne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €