Astrofon21

Ribe-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Bili slobodni ili ne, ovaj mesec svakako obećava mnogo bolja ljubavna dešavanja. Ako ništa drugo, malo ćete se razmrdati, jer ste se u poslednje vreme posvetili u potpunosti poslu i zaboravili na sve životne čari. Usamljenima definitivno novembar donosi pravu osobu u život i to u drugoj i trećoj dekadi. Privlačenje će biti na prvi pogled i obostrano i imaćete osećaj da se poznajete celog života i da ste samo čekali pravi trenutak da se ponovo nađete, susretnete. Strast će se dobrim delom umešati u ovu vezu, pa je pred vama jedno podsticajno vreme kada ćete, makar delimično, moći da nadoknadite sve ono što ste propustili u ranijem periodu. Jedini savet je da ne upadnete opet u svoju radnu kolotečinu i ne zanemarite ljubav u trećoj dekadi meseca. Neka vas ova pozitivna energija nosi, zaslužili ste je. Oni u emotivnim vezama i brakovima došli su u period velikih promena. Sada je pravi trenutak za ozbiljne priče, za vraćanje ljubavi i poleta u vaš odnos. Nemojte dozvoliti da ovo vreme prođe jer se sada možete povezati mnogo dublje i značajnije nego do sada. I za vas je savet da bacite akcenat na strast, da uživate u svakom trenutku provedenom zajedno, a da neke sitne probleme i rasprave odložite ili zanemarite. Ništa nije bitnije od vas dvoje. Uživajte do koske, ne vraćajte se na ono što je bilo i neke prošle greškice oprostite partneru. Kao i on vama.

Posao

U novembru vam je najvažnije da vam se isplati ono što radite. Razumem vašu opterećenost novcem u ovom periodu, jer suviše ste dugo u materijalnoj stegnutosti i prosto tražite način da vam bude adekvatno plaćeno za ono oko čega se trudite i „ginete“. Ne mogu poreći da su dobre finansijske prilike pred vama tokom celog meseca, ali ono što je važno je da u svakom momentu budete u nekim legalnim tokovima i da ne primenjujete manipulaciju ili ulazite u rizična ulaganja. Ako vas i povuče jedna takva ponuda u trećoj dekadi novembra, slobodno računajte na to da ćete sigurno ostati na gubitku. Prema tome, pamet u glavu. Potrebne su promene u poslovnim saradnjama i vi ćete pokušavati da napravite povoljnije dogovore za sebe, a da u isto vreme olakšate teret obaveza koji je na vama. Na žalost, od mnogo posla sada ne možete pobeći, zato makar ugovorite duže rokove ili veću materijalnu nadoknadu. Sam kraj meseca može doneti jednu značajnu saradnju sa strancima ili firmama koje su povezane sa inostranstvom.

Zdravlje

Dosta dobre zdravstvene prilike i čini mi se da ćete vi lakše nego drugi proći kroz novembar. Međutim, zbog slabe pozicije vladara vašeg znaka, Jupitera i prisustva Marsa u polju kriza, povreda – budite obazrivi. Stomačna regija i dalje predstavlja najveći problem Ribama.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM