Astrofon21

Ribe / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Ovo je kombinacija koja izražava određenu svest o svojim snagama, mada to često biva uzrok unutrašnjih konflikata. Ovo proizilazi iz činjenice što čas preovlađuju osobine Lava, usmerene ka ličnoj afirmaciji i dokazivanju sopstvenog „Ja“, čas crte koje naginju osećajnosti i spiritualnosti Riba.

Ali kada se istovremeno „Ja“ potvrđuje i rasipa, vrlo često imamo posla sa potvrđenim rasulom. Tako se Ribe – Lav traže i hoće da se nametnu. One druge zanimaju zato što su složene i vrlo rado saopštavaju stanja svoje duše. Kada ne mogu da afirmišu sebe kao celovitu ličnost, kad ne mogu da pruže celovitu sliku sebe, one pokušavaju u očima drugih da valorizuju različite težnje koje su u njima i sa izvesnim ponosom smatraju da imaju drugačiju psihološku građu od običnih smrtnika.

Ta stalna želja da se pokažu, da blistaju iznad svojih mogućnosti, ta stalna briga da drugi misle o njima, dovodi ih dotle da svoj društveni život stavljaju u povlašćen položaj i da tako upadaju u zablude. Ali, često takve osobe uspevaju i da izraze najbolji deo sebe, stavljajući se u službu nekog humanog, spiritualnog, osećajnog ideala ili posvećujući sebe bližnjima – na taj način uspevaju da ujedine osobine oba ova znaka.

U tom slucaju one pokreću ideje svoga vremena, kristalizuju ih i oživljavaju. Ako mogu da daju neki smisao svom životu, one su zadovoljne i ako su korisne u nekoj stvari, imaju utisak da su uspele u životu. U ljubavi, idealizuju svog partnera, sanjaju o velikoj, večnoj i jedinstvenoj ljubavi. Veoma su široke ruke, troše ne brojeći novac, znaju da cene luksuz i obilje. Ove Ribe sanjaju o svetu u kome bi sve bilo savršeno…

– Kome god tipu da pripadate, može se reći da se Ascendent u Lavu (koji ističe osećaj samosvesti), prilično loše slaže sa Vašim osnovnim znakom Riba koji vlastitu ličnost oseća sasvim drugačije. Ovaj podznak koji zrači daje Vam pozu i sigurnost, ali to samo tako izgleda spolja. Dakle, ponekad ćete želeti da budete u središtu događaja, a drugi put ćete se povlačiti u pozadinu. Ta kombinacija može biti dobra nađete li neki cilj, neki javni interes kome se možete posvetiti i predati dušom i telom, dajući svojoj ličnosti istovremeno veće značenje.

Lav Vam daje čežnju za svetlima pozornice, po prirodi imate u sebi dramskog žara, i na „pozornici i pred publikom“ ste u svom elementu. Posle prvog susreta sa Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osećanjima. Veoma ste probirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtevate puno, mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvek realno. Izbegavajte da svoje želje smatrate stvarnošću, da imate iluzije o sebi ali i o drugima.

Uvek ste u potrazi za čvrstim osloncima, romantični ste i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, možete biti tvrdoglavi i nedisciplinovani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom rečju kreativac. Vaše ponašanje može varirati od preterane eksponiranosti do suzdržanosti, tako da Vaša okolina nikad ne zna s kim ima posla…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK