Astrofon21

Ribe i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu dve ribe u horoskopu?

Spoj dveju osoba rođenih u znaku Ribe predstavlja duo dve veoma senzitivne i dubokoemocionalne osobe. Međusobno poseduju skoro spiritualno sporazumevanje i snovi su kao realnost za oboje, što ne znači da ne znaju šta je realnost – radi se samo o tome što ni jedan ni drugi partner ne poseduje sposobnost da upravlja njihovom zajedničkom barkom i vrati ih iz snova natrag na zemlju, tako da ako im niko s vremena na vreme ne pomogne da se usidre, niko pa ni oni sami neće biti sigurni gde su. U svakom slučaju, Riba može biti jako povodljiva, čak lakoverna i nasamarljiva, i brzo je dotaknuta svakom okolnom negativnom energijom.

Dve Ribe zajedno su sklone srljanju u opasnost da postanu neaktivne i jedna drugoj međusobno izvuku najgore osobine na videlo. Da bi ova veza funkcionisala, oboje ili makar jedno od njih mora pripadati samostalnom i intelektualnom tipu Ribe. Hipersenzitivan tip Ribe je nesposoban da postavi granice za sebe ili druge i nevoljan je da se suoči sa problemima ili izazovima. Ribe su sklone izbegavanju i zaobilaženju svih vrsta poteškoća ili konflikata nekom vrstom bega – ili nerealističnim optimizmom ili sanjarenjem i fantazijom.

Horoskopski znak Ribe pripada vodenim znacima Zodijaka. Dve Ribe u zajedničkom životu mogu kreirati privatni raj ili pakao, u zavisnosti od toga da li odluče da plivaju uzvodno ili nizvodno. Ako se mogu obavezati na realističke zajedničke ciljeve, imaju šansu za uspeh. Dovoljno je da jedno drugo pogledaju u oči i odmah se zna šta ko misli i nosi na srcu i duši. I kada bi se svi svetski problemi dali rešiti u zajedničkoj postelji – sve bi bilo u redu.

Jedina opasnost njihovog nonverbalnog sporazumevanja je olako shvatanje zajedničke veze… Iako često izgleda da jedno drugome mogu čitati misli, ipak im treba da razjasne svoja mišljenja pisanim ili verbalnim dijalogom. Zasnovani na istim vrlinama i manama, po nekim pravilima bi im međusobno slaganje ne bi trebalo teško pasti – barem će imati razumevanja i naklonost jedno za drugo. Oboje obično imaju iste interese i istu ljubav prema domu i posedu. Najveća nezgoda koja im se može desiti je da otplivaju predaleko od praktične realnosti. Prisnost duplih vodenih znakova pruža im momentalno međusobno razumevanje, mada ga lako mogu izgubiti ako dozvole alkoholu, drogama i ostalim formama eskapizma da ih navedu na pogrešan put. Odazvati se izazovima života je odluka koju oboje moraju doneti, jer inače nisu sposobni da jedno drugo spasu od propasti.

Generalno, promenljivi znaci (Strelac, Devica, Ribe i Blizanci) se sa sopstvenim znakom najbolje slažu ako su samo prijatelji, ljubavnici ili kolege, a ne bračni ili životni saputnici, jer ovi znaci imaju potrebu da se oslone na partnera što se sigurnosti tiče. Jačeg i više stabilnijeg partnera to će učiniti srećnim. Bez pouzdanog sidra u vezi Riba-Riba, partneri rizikuju da se izgube u okeanu moćnih emocija. Ribe su podanici Jupitera i Neptuna, imaju smisla za etiku i vrednosti i poseduju žudnju da iskuse život sa filozofske tačke gledišta (reflekcija planete Jupiter). Neptun se brine za srodstvo sa popularnom javnošću, abstraktnim mislima, fantazijom, iluzijom i misterijom. Ribe su neverovatno prilagodljive i pokoravaju svoje interese i namere datim situacijama, što može biti opasno jer lako gube svoja lična mišljenja i mogu postati žrtve osoba sa lošim namerama. Ribe često moraju teško raditi na ostvarenju svojih ciljeva. U poslovnom timu sa dogmatičnijim partnerom, Riba ume biti izvanredan asistent. Najbolji aspekti veze Riba-Riba ostvaruju se ako su oba partnera uravnotezena.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK