Astrofon21

Ribe / Devica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Ovo je tip Ribe bogat kontraverzijama i ozbiljnim suprotnostima. S jedne strane, potreba da se sve klasifikuje, racionalno osmotri, veoma konkretan svet, a s druge, potpuno „umetnička“ nejasnost. Ovde su svetlo i tamno, stabilno i pokretno, intuicija i razum, sukobljeni u jednoj međuzavisnosti koja ih tera na saradnju. Kad se unutrašnje jedinstvo postigne, dobijamo jednu vrstu kompletnog ljudskog bića koje u sebi nosi lepote i bedu sveta, koje odražava i razume svoje bližnje. Tako ova dvostruka priroda ima šanse da se psihološki obogati iskustvima i samosaznanjem.

Pasivno iščekivanje „boljih dana“, neprestano unutrašnje traganje i neugasivo proučavanje mogućnosti koje nude svakodnevni događaji, grade često odskočnu dasku za rođene u ovoj kombinaciji. Ponekad, ipak, njihove snage bivaju prigušene bojaznima i kompleksima inferiornosti, više nametnutim nego stvarnim, usvojenim kao odbrana protiv teškoća u životu. Ovakav stav služi im kao utočište gde se osećaju sigurnim, naročito kada se osete neshvaćenim ili kad ne uspevaju da shvate uzroke događaja.

Jedna polovina ovog bića htela bi da intelektualno i logički izmiri suprotnosti, a druga pliva u dve vode, provlačeći se između hridi i pušta da je nosi kolektivni tok. Hendikepiran svojom osetljivošću, racionalista pokušava da kontroliše mistika, dok sanjar pokušava da nađe uporište na čvrstoj zemlji.

Ova psihološka dvostrukost razrešava se tek u naizmeničnosti između jednog, preciznog i metodičnog karaktera i jedne tečne, promenljive prirode sa slabo definisanim obrisima. Ukoliko dominira Devica, ovakvo biće se kontroliše samo – a kontroliše i druge istom prilikom. Ako, naprotiv, dominiraju Ribe, imamo posla sa oportunistom, vrednim, velikodušnim, kadrim da sve pruži za dobra dela. On živi jednim posebnim unutrašnjim ritmom. Ovo je često nezaštićena priroda koja pati baš zbog svoje nesposobnosti da reaguje. U osnovi, pokreću je osećanja, mada uvek logična i adekvatna, bez obzira na „originalan“ karakter…

– Ascendent u Devici istaknuće borbu suprotnosti u Vašem biću. Devica je, naime, znak praktičnog razuma, koji teži tome da život dovede u krute sklopove logike, a Ribe se nalaze uvek izvan tih sklopova. Oba znaka karakteriše određena skromnost, što može dovesti do povlačenja u sebe. U odnosu na druge Ribe Vi ste organizovaniji i manje „nebulozni“. Zahtevate više od drugih, ali i od sebe tako da se možete potpuno posvetiti svojim radnim zadacima.

Vaša težnja ka perfekcionizmu često Vas može učiniti veoma napornim. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi. Težite samokontroli i izbegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život. Jer, i Vi takođe volite život, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, da sve svoje utiske akumulirate, skupljajući ih do maksimuma… Tim glasom kod Vas upravlja Devica i ako Vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je za to kriv uticaj Vašeg podznaka…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM