Astrofon21

Ribe / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Ovo je komplikovana struktura dva dupla i potpuno različita znaka, oba podjednako neizražena, često beskrajno talentovana, ali nesigurna, malo sigurna u sebe i psihološki krhka: hladnog, praktičnog, bistrog i uvek svesnog uma Blizanaca, s jedne strane, i snažne osećajnosti, instinktivne i često nebulozne Riba, koja je plod stalnog rada u podsvesnom. Tako se prozirnost ideja, misli i logike prvog nikako ne uklapa u neodređenu i pasivnu prirodu drugog znaka.

Ovde dolazi do neizbežnih unutrašnjih sukoba intelekta i osećanja, gde pobeđuje čas jedno, čas drugo; nekad srce, nekada um. Dok je s jedne strane, ovakva ličnost srećna zbog sitnih uspeha i zbog činjenice da se popela uvis, s druge strane ne zna da zadrži stečene pozicije i može da padne nisko, tamo gde teži da je usidri prevlast čula. Kada se razgovara sa ovim bezbrižnim bićem stiče se utisak da mu nedostaje samouverenosti i izgleda kao osoba nesposobna da sebe izgradi u čvrstu ličnost.

Ribe – Blizanci imaju više lica i ne znaju uvek da odaberu ono koje će se drugima dopasti. Zbog toga su sklone grubim greškama a često im ponestaje i takta. Radoznale, ekstrovertne, one su oličenje neodređenosti i nesuzdržljivosti, apologija nejasnosti i nestabilnosti. Oduševljavaju se svim i svačim i teško se skoncentrišu na jednu stvar, pa prelaze sa jednog cilja na drugi, srljajući u neizvesnosti. Često ih muče problemi identiteta, krhke su i podložne uticajima i u velikoj meri zavise od osobina svoje okoline.

Ali, u zavisnosti od ostatka horoskopa i umešnosti da se pronađe ravnoteža u ovom spoju, postoji i drugo rešenje: situacija u kojoj vrline i mane ova dva znaka uspevaju da se savršeno uklope, kompenzirajući se u jednoj često neuhvatljivoj ličnosti. Jer, ne može se baš tvrditi kako ovim osobama sasvim nedostaje snage, ali isuviše su rasplinute zbog nedostatka jedinstva u sebi: u njima postoji i određeno samozadovoljstvo kao nesvesna želja da se odvoje od sveta koji ih okružuje…

– Bilo da je reč o ovoj ili obrnutoj kombinaciji (Blizanaca sa podznakom Riba), obe imaju teškoća da „pristupe stadijumu zrelosti“. Ovaj podznak daje Vam sposobnost za komunikaciju, lakoću da spontano uspostavljate kontakte. Intuitivni ste, imate mašte napretek, izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Vaša osećajnost je potisnuta i čini Vas nervoznim i zavisnim od sveta u kojem se razvijate.

Vrlo ste prilagodljivi i promenljivih raspoloženja; promenljivost Vam zavisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Imate veliku energiju nerava ali morate da naučite da se koncentrišete kako ne bi rasipali energiju obavljajući više stvari istovremeno – imate više smisla za oblikovanje zamisli nego za njihovo ostvarivanje. Ne podnosite ni ustaljenost ni isključivo zalaganje, dok Vas u isto vreme Vaša nestalnost čini nesigurnim. Nemate čvrste stavove i često ni sami ne znate šta u stvari hoćete. Pripazite, budućnost za Vas može postati teška zagonetka!…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK