Astrofon21

Ribe / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

U ovoj kombinaciji Zemlje i Vode osetljivost Riba spaja se sa jednostavnom osećajnošću Bika. Raširiti svoje telo u beskonačnost, zagrliti i voleti svemir sa hiljadu ruku, rasuti molekule svog tela i umnožavati osećanja da bi se osetio život u sred vrenja celog svemira: to bi mogla da budu glavna maštanja ovog bića obuzetog opštenjem sa velikim Jednim.

Ali, Vodoliju – Bika muči dvostruko iskušenje: kako da pomiri svoju senzualnu proždrljivost prema svetu – da bi ga posedovao – i svoju neodoljivu želju da se u njemu utopi bez prepreka, ograničenja tela i ljudske sudbine? Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne životnih zadovoljstava i ličnog uzitka. Njen projekt suviše je širok da bi bio doživljen ako se ne pomiri samo sa svojim najtrezvenijim željama.

Srećom, sporost njenog razmišljanja, njena težnja za pasivnošću i odlaganjem odlučujuće akcije dopuštaju joj da umiri haotične pokrete protivrečnosti. Tako nalazi snagu da bude strpljivija, skromnija. Velikodušan karakter, sklon žrtvama i nesebičnosti dopušta joj da malo po malo uči da se očuva i da postepeno umiruje svoju ličnost čuvajući je od rasturanja i traćenja njenih sposobnosti.

Bila bi velika šteta kada ovakva osoba ne bi umela da se okoristi bogatstvom svoje osetljivosti u jednom svetu gde je sve klasifikovano, izmereno, pripremljeno. Njena inventivnost, talenat za inovacije i dobra volja, mogu da budu veoma korisni društvu jer pomažu da se nađe izlaz iz stabilnih situacija gde ona vegetira i može da podstakne progres u zajedničkom životu i razumevanju među ljudima…

– Imate tihu, nenametljivu prirodu i Vaše poznanike i okolinu smiruje Vaša mirna i sređena pojava. Potrebno Vam je izvesno vreme da primite utiske i naučite novo; kad, međutim nešto naučite, retko to zaboravljate. Otvoreni ste prema svetu i životu i pokazujete želju da u njemu aktivno sudelujete. Obazrivo izričete pohvale, niste skloni trošenju novca i nikad ne donosite brze zaključke.

Vaš imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete; volite udobnost i dobre stvari u životu. Bolje se razvijate u čvrstoj kući, sa obilato nameštenom i opremljenom kuhinjom, kao u šatoru ili karavanu. Kada se jednom vežete za jedno mesto, teško se prepuštate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtevaju. Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Možete da budete prilicno posesivni, ali znate da budete brižni u odnosu na druge.

Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Dušom i telom predajete se voljenoj osobi. Zauzvrat, očekujete istu odanost i naročito izuzetnu vernost Vašeg partnera. Potrebno Vam je da Vaš ideal dobije i materijalno obeležje da bi u njegovom ostvarenju mogli u miru da uživate. Pošto Vas je teško pokrenuti i promeniti, loše podnosite preispitivanja i preokrete. Ipak, kada se upustite u nešto imate više snage i izdržljivosti od drugih Riba. Ovaj podznak Vam daje vise odlučnosti da ostvarite svoje planove i umete da idete do kraja a da ne pokleknete…

Filozofija Ji Djinga

Ji Đing spada u jedinu knjige drevnih mudrosti koje ne potenciraju nepromenljivo i večno, koja ne smatra da je postojanost nešto što je najviši ideal

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK