Riba-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Početkom maja Ribe će biti veoma emotivne i romantične, pod uticajem punog meseca iz znaka Škorpije koji se dešava 30. aprila i ostavlja veliki uticaj i u narednim danima.

Oko 3. maja većina Riba u vezama trpeće kritike partnera jer ćete ga, preokupirane obavezama i željom za uspehom, pomalo zapostaviti. Do 15. aprila prolazićete kroz period preispitivanja i tenzija, ali i sumnja u partnera. Venerini izazovni aspekti, prvo sa Saturnom, a onda i sa Neptunom i Jupiterom učiniće da Ribe posumnjaju u svoju, ali i vernost svog partnera, tako da će se pred njih stavljati razni izazovi.

Slobodnim Ribama ovi konfuzni aspekti mogu doneti duple veze, dvoumljenja, ali i nova poznanstva koja se mogu pokazati kao veoma sumnjiva. Nakon 20. maja situacija u ljubavi biće mnogo jasnija, jer Venera prelazi u emotivnog Raka i vi se okrećete svojoj istinskoj ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Finansijaska situacija se popravlja, a novac će dolaziti mnogo lakše nego u prethodnom periodu. Imaćete veliku želju za trošenjem, posebno sredinom meseca, pa obratite pažnju da ne odete u rasipništvo. Između 9. i 14. maja zagarantovan je veliki poslovni uspeh većini Riba za šta će se pobrinuti aspekti Venere i Neptuna.

Mars iz astroloskog polja podsvesti donosi vam nakon 17. maja veliku pokretačku energiju. Imaćete osećaj da se konačno budite, ali i da vaši planovi, koji su se pomalo odugovlačili, sada konačno mogu da se realizuju i krenu u pravom pravcu. Ipak ne zanosite se previše kada je o finansijama reč.

Znamo da nekada cilj ne bira sredstva, ali budite obazrivi da ne dođete na loš glas kod kolega i saradnika! Ambicija vam raste u maju i bićete prilično takmičarski nastrojeni, što može zasmetati zavidnoj okolini.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.