Astrofon21

Retrogradni Saturn– tranzit koji nas usporava!

Retrogradni Saturn se odnosi na nemanje granica, discipline ili veliku poteškoću da se preduzmu odgovornosti u vezi sa određenim stvarima, pogotovo ako se one tiču nekih naših aktivnosti na koje i nismo naročito ponosni. Saturn ovde ne razume svoje granice, ne vidi ih jasno ni u odnosu na sebe ni u odnosu na društvo. Osobe sa retrogradnim Saturnom obično imaju problem sa autoritetima, ne vole ih, niti poštuju, ne razumeju praktičnu vrednost autoriteta.

Preispitivanje autoriteta je posebno bitno, jer je tranzitni Saturn u znaku Strelca, što ga čini posebno osetljivim na dogmu i pravila koja nemaju smisla. Sa svojim retrogradnim hodom prisutna je doza buntovništva sa nejasnom percepcijom dokle se može ići sa buntom i neposlušnošću. Retrogradni Saturn obično preteruje, istovremeno izazivajući i sopstvena i društvena očekivanja. Nepoštovanje zakona i neredi su očekivani za vreme retrogradnosti. Interesantno je što će se sve to dešavati nakon izbora u aprilu, pa možemo očekivati i sukobe koji se ne tiču samo zakona, već i nevažećih dokumenata, podmetanja potpisa i slično (a za to je zadužen retrogradni Merkur).

Tranzitni Saturn nas uči da bi trebalo da zastanemo na trenutak, odmorimo, bolje se organizujemo i disciplinujemo. Potrebno je da uvidimo u šta verujemo, za šta se borimo i šta nas to motiviše da idemo preko svojih mogućnosti. Treba obratiti pažnju na polja u natalnoj karti kojima Saturn vlada kako bismo videli gde je moguće očekivati takve promene. Pa tako, ako Saturn vlada desetim poljem koje se odnosi na javni život i karijeru, može se desiti da za vreme retrogradnog Saturna uđete u konflikte sa nadređenima, izazovete javne sukobe, budete zainteresovani da menjate sistem, vlast i zakon.

I koliko god menjanje sistema deluje progresivno, ne znači da će biti i praktično, jer da bismo nešto menjali, moramo najpre da imamo viziju šta bismo menjali, na koji način, u kom smeru i sa kojim ciljem. Ako je promena sama sebi cilj, onda nema smisla, jer promena bez cilja ima istu prazninu kao i sistem sa nefunkcionalnim ciljem.

Pred nama je jedan interesantan i pomalo stresan period u kome ćemo posumnjati u svoja uverenja i sistem, način percepcije i ljubav uopšte. Takve stvari nas navode da u sebi nađemo dovoljnu količinu bunta, ali i vere i optimizma da promenimo okolinu, sa dovoljno samosvesti o tome da promena uvek kreće iznutra ka spolja, a ne obrnuto.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK