Astrofon21

Retrogradni Merkur-Uspeh se ne može bazirati na nedovoljno stabilnim temeljima!Povucite se na kratko u ugao….

Vreme je da zastanete, pažljivo vratite par koraka unatrag, i omogućite da razum prevlada emotivne nalete.
Evo prilike da u tišini osmotrite buduće dogadjaje u kojima vidite željeni ishod. Proverite strategiju, plan korak po korak, dostupne resurse, ključne informacije… Izvodljivo? U obećanjima i zamislima možda zaboravite na “par sitnica”, možda ste u uživanju u velikim planovima napravili par majušnih previda, nadajući se da to neće previše ugroziti vaš plan.

Tokom faze Merkurove retrogradnosti  posvetite se radu na prevazilaženju tih naizgled beznačajnih detalja koji ostavljeni nedovršeni mogu u velikoj meri ugroziti vaš budući napredak.
Uspeh se ne može bazirati na nedovoljno stabilnim temeljima, iako toga možda niste bili svesni moguće je da ćete izgubiti zainteresovanost za svakodnevne zadatke. Povucite se na kratko u ugao, sa posebnom pažnjom i sa bezbedne distance, ne dozvolite da vas savlada preterana patetika koja je nakratko nadvladala racio, osmotrite promene koje ste osmislili i poželeli u drugoj polovini februara .

Svaki put kada je Merkur retrogradan um i svest, pažnja i namera su ujedinjeni. Svesno se okrećete više sebi, i možete razmatrati nove poboljšane procese kroz refleksiju sebe, lakše raditi na integrisanom pristupu i iskusiti znanja na važnim zadacima.

Biće znatno lakše i vama i bliskima ukoliko definišete osvoja sećanja i misli kako biste ih lakše razumeli i prihvatili sebe takvim kakvi ste, potvrdjujući veru u dogadjaje koji će uslediti. Biće potrebno da razumete i otpustite eho ranijih iskustava koji nanosi senku nad trenutnim dogadjajima, pamtite da emocionalni kompleksi nemaju zdravu funkcionalnu svrhu danas.
Sa Rx Merkurom bićete u mogućnosti da iskoračite izvan svoje sigurne zone i posmatrate kako ovi uzorci koji su razvijeni do forme odgovora postaju Reakcija, koja ima samo jednu svrhu a to je da uspori vaš razvoj, stoga odrežite ove niti oslobadjajući se kako biste bolje služili.

Kada govorimo o periodu retrogradnog hoda Merkura, najpre generalno skrećemo pažnju na neophodan oprez zbog izražene opasnosti od češćih propusta i grešaka u komunikaciji i kretanju.
Merkur se u astrologiji povezuje sa informacijama i komunikacijama, sa percepcijom, rasuđivanjem, saobraćajem i putovanjima, trgovinom. Stoga faza njegove retrogradnosti donosi izraženu opasnost od promena, nije vreme za početak novih poslova bez adekvatne pripreme ili bez preciznog planiranja, odgovarajuće evaluacije. Izraženija je opasnost pa je potrebno imati dodatnu pažnju pri sklapanju važnih dogovora i potpisivanju ugovora. Dodatan oprez je poželjan i prilikom kupovine nekretnina, automobila i vrednijih stvari, a veći oprez je potreban takođe i prilikom transporta vrednijih stvari bilo prilikom njihove kupovine ili preseljenja. Prilikom putovanja je izraženija opasnost od neprijatnih situacija prouzrokovane kvarom prevoznih sredstava, ali i mogućih nesporazuma u komunikaciji.

Merkur u astrologiji vlada komunikacijom i inteligencijom, a retrogradnost Merkura se ogleda i u izraženijoj opasnosti od mogućeg nedostatka kreativne inspiracije ili potrebne koncentracije, naročito prilikom obavljanja nekih zahtevnijih intelektualnih poslova. Kada je u pitanju ovakvo kretanje Merkura često donosi slabljenje kvaliteta saradnje, a tračevi i dezinformacije lako zavedu te se pretvaraju u sve veće neistine.

Kako biste izbegli nepotrebne neprijatnosti u ovoj fazi budite nešto oprezniji pri pregovorima, jasno iznesite svoje stavove i proverite da li je sagovornik dobro razumeo vaše reči. Potrudite se da budete fleksibilniji i da se prilagodjavate novim okolnostima, dramatičnost neće pomoći već može samo produbiti probleme i nesuglasice. Spremno dočekajte propuste i greške i pažljivije proverite svaku stavku ugovora pre nego što stavite svoj potpis.

Pisci i novinari bi mogli ovu kreativnu pauzu iskoristiti za istraživanja i čuvati se od nametnutih pritisaka – računajte na nešto duži rok kako biste lakše radili, oslobodjeni frustrirajuće napetosti.

Obzirom da se Rx Merkur kreće kroz znak Riba finansijske teme i planiranje rashoda, posebno reprogramiranje finansija mogu posebno u fokusu tokom perioda retrogradnosti. Ovo generalno nije najpovoljniji interval za velika ulaganja, jer predlozi koje dobijate kasnije će se pokazati kao neadekvatni.

Faza Rx Merkura je idealna za redefinisanje pažljivije planiranje prihoda, i za eliminisanje manje aktuelnih rashoda. Ako je ovo period kada putujete računajte na izvesne manje komplikacije, kašnjenja, dva puta proverite da li ste poneli svu neophodnu dokumentaciju, ali i budite otvoreni za spontanu promenu planova kako biste izbegli nepotrebnu frustraciju.

 

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM