Retrogradni merkur u vodenjaku-Oprezni budite i prilikom kupovine nekretnina, automobila i vrednijih stvari…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Retrogradni merkur u vodenjaku – treba upozoriti na njegovo djelovanje ali i istaknuti njegove pozitivne strane. Period retrogradnog merkura nije povoljan za kupovanje uređaja- tehnički problemi sa tehnologijom (auto, mobitel, kompjuter i sl.), donosi odlaganje putovanja ili probleme sa transportom.
Nemojte potpisivati ugovore a ako baš morate dobro pročitajte da ne bi nešto previdjeli, nemojte započinjati nove aktivnosti ili poslove bez adekvatne pripreme ili bez dovoljno jasnog plana jer bi se inače mogle pojaviti prepreke i neuspjeh. Važne dogovore i poslovne sastanke obavezno provjerite dva puta da ne bi došlo do zabune, kašnjenja. Oprezni budite i prilikom kupovine nekretnina, automobila i vrednijih stvari a isto tako i prilikom transporta vrednijih stvari bilo prilikom njihove kupovine ili premještanja npr. transport zbog selidbe. Nemojte podizati kredit. Problemi s bankomatima i svim vrstama kartica. Ako nešto naručujete ne čudite se ako dođe roba s greškom i naravno kasni dostava. Oprez i u prometu. Pripazite na novčanik i dokumente, češće će Vam se događati da zaboravite gdje ste ih stavili a u najgorem slučaju mogli bi ostati bez njih (krađa). Poslovno- ako prihvatite neki novi angažman na duži vremenski period mogli bi zažaliti a ako već idete na novi posao, bolje je da se ograničite na 1-3mj., pa da nakon toga odlučite da li ćete ostati. Nemojte ići kod mehaničara ako baš ne morate a ako morate e onda provjerite da li je sve dobro popravljeno. Nemojte davati oglas za nekretninu niti kupovati neku- kod ovakvih stvari obično su u pitanju velika obećanja, ali i očekivanja, za koja se na kraju uspostavi da nisu baš racionalna.
Da ne bi sve bilo tako crno, jer retro merkur nije negativac, ovaj period ima pozitivnih strana a neke su da nam on u život dovodi one ljude s kojima nismo duže vrijeme bili u kontaktu, a želimo ga ponovno uspostaviti. Bavimo se situacijama koje su dio prošlosti- plaćamo zaostale račune, polažemo ispite u školi i na fakultetu koji su nas dugo mučili, čistimo konačno nered u kući- pobacajte nepotrebno i napravite mjesta za novo u svom životu. Možete doći do nekih informacija, obavještenja, vijesti ili potvrda o nečemu što čekate već neko vrijeme. Vratit će Vam se neke pozajmljene stvari tipa refundacije, reklamacije i sl. Isplanirajte nove projekte ali ih ne pokrećite. Tokom ovog perioda odlične ideje Vam mogu pasti na pamet! Vrijeme je da se oslobodite mentalnog tereta, usporite svoje kretanje i odmorite se kako bi se mogli fokusirati na prioritetne stvari. Sve one obaveze koje ste odlagali sada dovršite, nakon toga ćete moći reorganizirati svoje planove i brže ih ostvariti kada merkur krene direktno!
Razdoblje retrogradnog merkura nam daje mogućnost dubokih uvida u sebe, iskoristite ga!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €