Astrofon21

Retrogradni Merkur-trojstvo duše, duha i materije čini Merkura najvažnijom planetom za prihvatanje celokupnog životnog iskustva….

Prema tradicionalnom tumačenju, Merkuru se pridaje pozicija vladara nad svim oblicima komunikacije. Njegov simbol, koji se sastoji od kruga duha koji se nalazi između polumeseca duše i krsta materije, pokazuje da čovek postiže jedinstvo ovih triju suštinskih delova kroz saznanje kako da se integrišu u celinu njegovog kreativnog izraza. Polumesec na vrhu simbolizuje dušu koja se aktivno pretače u duh koji teži da se ekstrovertno manifestuje, spuštajući svoje ideje u krst materije. Da bi ovaj proces funkcionisao, čovek mora shvatiti da celokupno znanje dolazi s najviših planova i postepeno se spušta ka najnižim. Kada je čovek usklađen sa sobom, unjegovoj duši nastaje svekoliko znanje i tada, kada prodre duh, traga zastalnom izražajnošću svoga tela, a odgovore na zahteve fizičkog tela vidi u okolnom svetu. Stoga, čovekov izraz u velikoj meri zavisi od percepcije stvari, kao i duha, odnosno njegovog tela.

Celokupna percepcija je u velikoj meri u domenu Merkurove vladavine. U tom smislu, čovek može iskoristiti silu Merkura da bi dobio iskustvo svoje duše, izrazio duh ili zadovoljio prohteve tela. Može se u potpunosti aktivno izraziti u božanskoj suštini i tako ceo svet sagledati kao svekoliko iskustvo duše. Može težiti da se aktivno izrazi kroz duh, bojeći na taj način percepciju sveta oko sebe kao živi pokretni kaleidoskop života. Treća mogućnost je težnja da ceo izraz upotrebi za zadovoljenje svojih fizičkih potreba. Stoga, svet oko sebe može videti kao materijalan i fizički. Kompletna osoba je u stanju da sve to učini. Međutim, većina ljudi bira jedan vid izražavanja kao važniji od drugih. Kada je kretanje Merkura retrogradno prirodni prioritet duše nad duhom i duha nad materijom se preokreće. Osoba se najviše bavi formom svog života, kao i prihvatanjem forme svih stvari oko sebe. Tada reaguje na duh kroz percepciju takve forme koja ili odgovara ili se suprotstavlja idejama forme koje je postavila u sebi tokom ranijih inkarnacija. Na kraju, kada je forma zadovoljena a duh aktiviran, ova osoba se zadovoljavaformom i otvara sebi doživljaj duše. Ovo trojstvo duše, duha i materije čini Merkura najvažnijom planetom za prihvatanje celokupnog životnog iskustva.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM