Astrofon21

RAZVOJ-Ji Djing Heksagram 53 Chien Stalni napredak

Vremena su takva da zahtevaju postepeni, prirodni razvoj događaja. Brz, revolucionarni preokret sada se ne preporučuje. Namerna, polagana kultivacija je put do uspeha i sreće. Samo kroz postepeni RAZVOJ odnosa u oblastima od vašeg interesa, ostvarujete željeni napredak. Smirenost i sposobnost prilagođavanja, u sprezi sa jednom dobroćudnomistrajnošću, pomoći će vam u tome.
Sva pitanja vlasti i politike sada traže postepene mere, iako je takav proces spor i ponekad monoton. Ali upravo postepeni proces u RAZVOJU događaja je ključ do uspeha. Budite oprezni kada sklapate ortakluke. Ako stičete sledbenike, nemojte se služiti sredstvima agitacije. Ovo je vreme pre za izbore nego za revolucije, vreme za unapređenja, a ne uzurpacije. Vođe koje u izvršavanju svojih obaveza poštuju poredak sada se mogu uzdignuti na istaknute položaje. Tako se stvara jedan zaista produktivan društveni poredak.
Vaša društvena sredina sada nudi malo u smislu avangarde. Postojeći društveni običaji i tradicionalne vrednosti su ključ za pokretanje ljudi. Pretenciozne ideje i senzacionalni učinci nemaju vrednost. RAZVOJU pogoduju jedino društveno prihvatljive akcije koje se ostvaruju kroz saradnju. U svim međuljudskim odnosima dopustite da se stvari prirodno odvijaju.
Imajte na umu da je postepeni RAZVOJ u pitanju i kada je reč o vođenju poslova. Vreme nije povoljno za brz profit i lako napredovanje. Ipak, uspeh dolazi ako iznutra ostanete verni svojim vizijama i planovima, a spolja se prolagodite postojećoj poslovnoj politici.
Kada nastojite da razaberete mnoge mogućnosti i probleme koje vam donose lični odnosi, oslonite se na utvrđene društvene običaje. U ovom vremenu je naglašena ideja tradicionalnosti i postepenosti. Prema kineskom tekstu ovog heksagrama, primer laganog RAZVOJA je veridba koja uvodi u brak. Uzdržite se od brzopletih i strastvenih poriva i negujte romantičnu ljubav. Mada biste želeli da učinite velike izmene u svom životu, vaš put leži u tradicionalnom RAZVOJU događaja. Pokušajte da sagledate sebe u tom kontekstu. Jednom kada budete razumeli sebe i svoje dužnosti, možete ostvariti značajan progres.
Smirenost, moralnost i osećaj dužnosti daju snagu karakteru i pružaju dobar primer drugima.
Jedan miran i meditativan pristup, u donjem trigramu GEN, pospešuje meke ali prodorne uticaje u gornjem trigramu SUN. Bez promene, heksagram RAZVOJ sugeriše da se predmet vašeg pitanja sporo ali sigurno razvija. Da biste stigli do cilja morate stupati vrlo tradicionalnim, uhodanim, i najverovatnije sporim putem. Sve to zahteva istrajnost i stabilnu, principijeinu prirodu. Nema prečica na vašem putu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM