RAK-Tarot horoskop za februar / veljaču-tarot karte meseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Carica u uspravnom položaju generalno označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari, tako da možete očekivati da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti i u duhovnom i u materijalnom smislu- veoma povoljan tijek događaja! Kolege će biti fascinirani Vašim idejama! Ako ste okruženi „teškim“ ljudima, diplomacija je najbolji pristup. Carica također predstavlja i ljepotu. Uživa da bude okružena luksuznim stvarima. Samim tim ova karta može predstavljati i kupovinu novih stvari. Financijski nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

LJUBAV
U uspravnom položaju četiri štapa predstavljaju sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupovinu/izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Četvorka štapova se također može odnositi i na zaruke/brak. Ovo je karta ljubavi i vjernosti. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o tome da veza počiva na čvrstim temeljima. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati period stabilnosti, sigurnosti i sretnog porodičnog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više družite. Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. U duhovnom smislu, ova karta označava značajan ritual prolaska kroz neku životnu fazu, ili početak novog ciklusa. Obično se poklapa sa završetkom nekog bitnog životnog stadija. Sada ste spremni da započnete novo putovanje. Novi vidici koji Vam se otvaraju omogućit će Vam da dublje ispitate svoje emocije i duhovnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK