RAK-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obratite pažnju na razne kontakate i prihvatite aktivnu ulogu u poslovima koji Vas očekuju krajem januara, i posebno u periodu od 02. februara do 22. marta. Nemojte propustiti dobru priliku da povoljšate uslove u svom radnom okruženju, kao i da uspešno rešavate neka finansijska pitanja u periodu do 30. marta do 26. aprila, i tokom maja meseca. Ukoliko se bavite aktivnostima u privatnom sektoru naredna godina predstavlja sjajan period za promenama, tako što ćete osmisliti ili novi oblik poslovanja ili što ćete započeti nešto novo. Sredinom i u drugoj polovini godine pretiće Vas i niz srećnih okolnosti, te učinite sve što je u Vašoj moći da proširite poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa nekim pouzdanim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da svojim ličnim angažovanjem ostvarite najbolji utisak na okolinu i ništa nemojte prepuštati slučaju u periodu od 04. jula do 02. avgusta, zatim posebno od 08. septembra do 10. oktobra, kao i tokom novembra meseca. Značajniji uspeh Vas očekuje u poslovima iz domena edukacije, medija, mode, umetnosti i medicine.
Iako početak godine neće doneti grandiozne uspehe, već suočavanja sa manjim teškoćama u poslu i karijeri, nastavak godine donosi sve bolje rezultate. Rakovi, vi verujete da je to što radite ispravno i to može doneti izvesnu frustraciju kada ne dobijete pozitivne poslovne rezultate. Kada 2021. počne osećaćete da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2021. pokazuje da će se u prvom delu godine poslovni problemi akumuliraju ali nagrade nagrada može otići u ruke onih koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako drugi žanju uspehe ali ćete duboko u sebi osećati da je to fer. Sa druge strane, moraćete da razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli sa puta. Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine. Ne brinite – ovo ne znači da 2021. nema šta da vam ponudi.
Astrološka prognoza u sferi finansija za 2021 godinu je prilično povoljna – čitava godina protiče glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija. Takva situacija će biti posebno ukoliko se Rakovi drže raspoloživog budžeta i izbegavaju kredite od banaka ali je moguća i promena posla, koja može doneti otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.