Astrofon21

Rak opšte karakteristike-Ličnost i karakter (ASTRO)

Rak je znak početka letnjeg horoskopa, kuća je Meseca i egzaltacije Jupitera na 15. stepenu. Kao svaki znak, podeljen je na tri dekanata. Prvi dekanat pripada Veneri, drugi Merkuru, treći Mesecu. Njegova priroda je hladna, vlažna, vodena i flegmatična. Pripadaju mu reptili, vodene životinje i drveće prosečne visine, a od ljudskog tela grudi, srce, stomak, bokovi i pluća.

Ličnost i karakter

Rak ima izuzetno jake emocije, veoma je saosećajan, duboko intuitivan i privržen porodici i ljudima koji ga okružuju. Zbog toga je jedan od najizazovnijih znakova Zodijaka za upoznavanje. Vladajuća planeta Mesec daje Raku sposobnost psihičkog proboja i često ga navodi da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu, ali predstavnik ovog znaka ne pokušava da bude manipulator. Za Rakove je karakteristično kretanje na sve strane. O svojim problemima govore izokola i dok pričaju svoju priču zahtevaju dodatnu pažnju. Najvažnije je da ih ne prekidate, jer se u takvoj situaciji mogu povući u svoj oklop zauvek.

Problem nastaje kada Rak postane suviše osetljiv ili pokušava da preuzme sve probleme ovog sveta. Umerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da počinješ da gubiš sebe – nije zdravo.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK