Astrofon21

Rak i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Rak i Vaga u horoskopu?

Rak nije dovoljno temperamentalno snabdeven da bi uspešno izlazio na kraj sa slobodoljubivom Vagom. Između ovih partnera ozbiljne svađe i nesporazumi mogu trajati i po nekoliko dana! Vagina velika žudnja za pažnjom može doneti depresivne periode i kreirati jako kontroverzalne situacije. Pošto je Vaga obično jako pravedna i fer, Rak često teži ka tome da te njene dobre osobine i kvalitete koristi za svoje lične svrhe.

Vagina seksualnost je uzvratna, ali ipak jako zavisna od okoline i ambijenta. Vaga traži lepotu i harmoniju u svim stvarima, dakle ako Rak želi romantično veče udvoje, mora se dobro pobrinuti za detalj i prijatnu atmosferu. Atraktivna Vaga je podanik Venere, poseduje besprekoran ukus, ali ume biti koketna, pa čak neiskrena i podmukla. U ovoj kombinaciji oba partnera pozdravljaju emocionalnu i intelektualnu zabavu i razonodu, izlaske, teatre, sentimentalne filmove i intrigantne tv serije. Emocije i zadovoljstva su veoma važni za oba partnera i oni se međusobno rado dopunjavaju u mnogim stvarima.

Rak uživa u Vaginoj diplomatiji i šarmu, što joj pomaže da se oslobodi svojih divljih emocionalnih eksplozija kada partner ne reaguje po njenoj zamisli. Ljubazna Vaga ponekad može biti i narcistički nastrojena i rado reaguje na pohvale i laskanja.

Što joj god više pažnje partner u znaku Raka daje, to će oa više od njega očekivati i zahtevati. Ali ako oseti da joj Rak ponekad ne posvećuje dovoljno pažnje, u stanju je da izgubi interes i potrazi „toplije ognjište“. Vaga je poznata kao lako zavodljiva i nesposobna za donošenje važnih odluka, mada u zrelijim godinama, njena ozbiljnija strana može doći do izražaja i doneti više samopouzdanja na iznenađenje i zapanjenost onih koji je dugo poznaju.

Senzitivni Rak može biti siguran da je Vaga generalno miroljubiva, ljubazna i jako slabo orentisana ka svađama i raspravama. Oboje su idealisti i mogu se naći u zaqjedničkim socialnim vrednostima, ako se dogovore oko prioriteta. Liberalna Vaga je u potrazi za ravnotežom i pravdom i fokusirana je na partnera, dok je konzervativni Rak zaštitnički nastrojen prema domaćinstvu, familiji i vrednostima koje je održavaju. Oni funkcionišu na totalno različitim nivoima – Rak želi da ljubav bude emocionalna i nenadmašna, Vaga teži ka intelektualnom zajednicom i nema puno razumevanja za Rakove promene raspoloženja, što vremenom može ogorčiti, potistiti i navesti da suzbija svoje emocije.

Rak mora naučiti da bude više tolerantan i manje posesivan ako želi da uz sebe zadrži partnera u znaku Vage. Njihovi prioriteti su tako jako različiti da je teško naći zajedničke dodirne tačke. Rak se više mora fokusirati na svoje ambicije i dostizanje ciljeva i mora znati da njegove česte promene raspoloženja negativno utiču na partnera u znaku Vage. Vagi je potrebna harmonija i raznolikost zabave, što nažalost baš i ne spada u Rakov stil i nameru. On je sklon da kreira melodramu na emocionalnom nivou i radije ostaje kod kuće gde je sigurno i bezbedno. Teško izvodljiva kombinacija čak i za poslovne odnose

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK